به گزارش منابع خبری؛ یک زوج آمریکایی در ویسکانسین به نوزاد دختر دو ماهه‌ی خود تجاوز کرده‌اند. در حین بررسی گوشی موبایل مرد، تصاویر و فیلم‌هایی از این اقدام م gusta وحشیانه کشف شد.

سازمان پلیس ویسکانسین ماه گذشته با توجه به شکایات مربوط به خشونت خانگی، تحقیقاتی آغاز کرد. نتیجه این تحقیقات، شناسایی این دو نفر به نام‌های اسکایلر کلاسن (۲۲ ساله) و مدیسون بیشاپ (۲۱ ساله) بود.

پلیس اظهار داشت که این زوج قبل از تولد دختر خود برنامه‌ریزی ویژه‌ای برای این اقدام لایق محکم را طراحی کرده بودند. در حین دستگیری، هر دو تا حدی اعتراف کردند. مرد به تجاوز اعتراف کرد و زن نیز به برنامه‌ریزی پیش از تولد کودک اعتراف داد. در کارگرفتگی موبایل اسکایلر، فیلم‌هایی از آزار و اذیت جنسی نوزاد یافت شد.

مطابق با اظهارات مقامات، مدیسون به یک مورد تجاوز جنسی درجه یک به کودک و عدم محافظت از کودک متهم شده است. اسکایلر نیز با چهار مورد سوءاستفاده جنسی از کودک، چهار مورد نگهداری محتوای سوءاستفاده جنسی از کودک، یک مورد تجاوز جنسی درجه یک و یک مورد زنای محارم مواجه است. پرونده‌های این زوج به زودی در دادگاه مطرح خواهد شد.

توسط jahankhabari.ir