نشان تجارت – پس از واکنش سید محمد اتابک، وزیر صنعت، معدن و تجارت به تصمیم کامل قطع برق از کارخانههای سیمان، فولاد و آلومینیوم در ۱۵ روز آینده، اعتراضات نهادهای صنفی نیز بلند شده است. تفاهمنامهای که بین وزارتخانههای صمت و نیرو برای جلوگیری از خسارات گذشته امضا شده بود، تنها دو هفته پس از رونویسی، نادیده گرفته شده و هشدار جدیدی برای صنعت کشور به میان آمده است.
سید رسول خلیفه سلطانی، دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، در واکنش به تصمیم وزارت کشور درباره محدودیت ۹۰ درصدی برق بر صنایع فولاد و سیمان، این اقدام را غیرکارشناسی و آسیبزا دانسته و خواهان ورود مستقیم رئیسجمهور یا معاون اول برای متوقف کردن این تصمیم شده است.
خلیفه سلطانی نیز اشاره کرد که این محدودیتها غیر تنها اشتغال هزاران کارگر را تهدید میکند، بلکه تولیدکنندگان را در انجام تعهدات بازار داخلی و صادراتی با موانع جدید مواجه میکند.
وی همچنین از پیگیریهای انجمن و وزیر صنعت برای لغو این تصمیم خبر داد و افزود که وزیر صنعت به شدیدی با این تصمیم مخالف است و به رئیسجمهور اعلام کرده که این مصوبه بدون حضور نمایندگان وزارت صنعت اتخاذ شده و با تفاهمنامه اخیر میان دو وزارتخانه تناقض دارد.
خلیفه سلطانی نیز خاطرنشان کرد که صنعت فولاد در چهار سال اخیر بیش از ۱۴ میلیارد دلار ارزش تولید خود را به دلیل محدودیتهای برق و گاز از دست داده است. او افزود که مجدداً صنعت فولاد به عنوان اولین قربانی کمبود انرژی معرفی شده است، در حالی که رئیسجمهور وعده داده بود این رویکرد تغییر کند.
این افسر فعال صنعتی تأکید کرد که منتظر هستند رئیسجمهور یا معاون اول با ورود فوری به این موضوع، اجرای این تصمیم را متوقف کرده و دلیل نقض تفاهمنامهای که برای حفظ اولویت صنایع در تامین برق امضا شده بود، را توضیح دهند.