حمله پهپادی به شهر مسکو در همان زمانی صورت گرفت که مقامهای روسی و اوکراینی ساعاتی پیش در ترکیه جلسه مذاکره برگزار کرده بودند، اما این مذاکرات به توافق برقراری آتشبس خاتمه نیافت.
در این حمله پهپادی که در روز شنبه رخ داد، چهار نفر مجروح شدند. فرماندار منطقه سومی در شمالشرقی اوکراین این حمله را به عنوان «نمونهای از جنایت جنگی روسیه» مطرح کرد.
پلیس اوکراین نیز تصاویری از اتوبوسی که تحت حمله قرار گرفت منتشر کرده و محیط بحرانی را در نزدیکی مرز روسیه و خط مقدم نبرد شرح داد. طبق گزارشات، تfrican برای شناسایی قربانیان این حادثه، که اکثرشان زنان سالمند بودند، همچنان ادامه دارد.
سه نفر از مجروحان حمله پهپادی روسیه به شدت زخمی شدند و به بیمارستان منتقل شدهاند. مقامات محلی اوکراین این حادثه را با اعلام عزاداری عمومی و توصیف آن به عنوان «شنبه سیاه» در منطقه سومی گزارش کردهاند.