به گزارش خبرگزاری شهرآراییوز، جمیله علم‌الهدی در همایش بین‌المللی دیپلماسی مقاومت و یادداشت شهدای خدمت اظهار داشت: احتمالاً اکثر اساتید و مربیان با ادبیات روانشناسی آشنا هستند. این علم بحث‌های متعددی را شامل می‌شود، از جمله بیماری پارانوئید که فروید به آن اشاره کرده‌است. این بیماری مربوط به افرادی است که به اطلاعات و دانش صریح دست یافته‌اند. این ویژگی در روشنفکران برجسته است؛ افرادی که مسئولیت رهبری اجتماعی را در دانشگاه‌ها بر عهده دارند و با سوژنی که دارند، به توسعه علم کمک می‌کنند. این افراد به تقلب بسیار حساس هستند.

علم را این روشنفکران به جلو برده‌اند، اما در حیطه‌ی سیاست، طبقه‌ای مخالف، لابیست‌ها، نفوذ کرده‌اند. این گروه‌ها در کمیته‌های مشورتی شرکت کرده و دیدگاه‌های سیاستمداران را تغییر می‌دهند، به طوری که در مجامع و راهروهای تصمیم‌گیری حضور قوی دارند.

تقوا در مقابل این گروه‌های نفوذی قرار دارد. اگوافری که امروز به زنان نسبت داده می‌شود، در حقیقت کاری است شبیه به عمل شیطان، که در قرآن به شیاطین نسبت داده شده‌است. تقوا در مقابل اغوا قرار دارد. در سیره‌ی شهید رئیسی، تقوا در مبارزه‌ی او با فساد و رانت‌خواری مشهود است. این نشان‌دهنده‌ی انقلاب اسلامی و اثربخشی تقوا در سیاست است.

علمی حساس به این شهرت و تظاهر به فوبيا می‌تواند به فمارسی تقوا کمک کند. تقوا سیاسی از مهم‌ترین اجزای تقوا است. نمونه‌ی برجسته‌ای از این تقوا سیاسی، شخصیت شهید رئیسی است. افرادی که در قوه‌ی قضائیه خدمت کرده‌اند و کنار ایشان حضور داشته‌اند، نظاره‌کننده‌ی مبارزه‌ی ایشان در برابر فساد دولتی بوده‌اند.

امروزه کشور با مشکلات جدی روبرو است. سیاست‌ها و زیاده‌ترین‌های سیاسی، فضا را برای مقابله‌ی موثر با فساد فراهم نکرده‌اند. جمهوری اسلامی با چالش‌های جمعیتی مواجه است؛ خانواده‌ها که عامل اصلی رشد جمعیت هستند، باید حفظ شوند. حفظ خانواده‌ها در تقویت عفت و غیرت مؤثر است؛ این اعلامیه‌ها برای همگان، زن و مرد، صدق می‌کند. لابیست‌های نفوذی نمی‌توانند موضع کشور در رهبری مقاومت را تحمل کنند؛ بنابراین دست به کاهش استقامت مردم از طریق گسترش فساد زده‌اند.

برای تقویت خانواده‌ها و دانش سیاست‌گذاری، باید رشته‌های مناسب مانند دیپلماسی مقاومت در دانشگاه‌ها تاسیس شود. دیپلماسی ایران قوی است، اما باید در مواجهه با تحقیر و توهین خارجی‌ها باقدرت‌تر شود. در این منطقه، که منطقه‌ی اسلام است، باید قوی‌تر ایستاد.

در مواجهه با تحقیر و توهین خارجی، باید به‌طور قاطع و با استقلال فکر کرد. از مسئولان دولت ۱۴م، که جانشین مسئولان دولت ۱۳م هستند، تقاضا کرده‌اند که به استقلال جمهوری اسلامی فکر کنند و رعایت‌کننده‌ی دیپلماسی و اصول شان باشند. پیشنهاد حاکم بر این بحث، تقویت دیپلماسی مقاومت است.

منبع: ایسنا

توسط jahankhabari.ir