حسین شریعتمداری در یادداشت خود از اظهارات هوشمندانه و غیرتمندانه پزشکیان ابراز تعریف کرد. به قول رهبر معظم انقلاب، این اظهارات “سخنانی مهم و حاکی از سیاست و رویکرد نظام” هستند و “وظیفه وزارت امور خارجه پیگیری جدی این‌گونه مواضع است”. همچنین، به قول شهید سلیمانی، این اظهارات “مایه مباهات و افتخار” محسوب می‌شوند.

شریعتمداری به اظهارات پزشکیان اشاره کرد که بر اثر بستن تنگه هرمز دشمنان ایران اسلامی را تهدید کرده‌اند. او افزود که واکنش‌های غرب و صهیونیست‌ها به این اظهارات، نشان می‌دهد که این موضوع برای آنها نگرانی جدی خلق کرده است. در عین حال، برخی از غربگرایان و مدعیان اصلاحات در داخل کشور از طریق استهزا و نادیده گیری از اهمیت این اظهارات، نشانه ناامیدی خود را بیان کرده‌اند.

شریعتمداری همچنین به اظهارات رئیس‌جمهور وقت، حسن روحانی، در سال 1397 اشاره کرد که در واکنش به تهدیدهای آمریکا و اروپا مبنی بر جلوگیری از صادرات نفت ایران، اعلام کرد: “اگر نفت ایران صادر نشود، نفت هیچ کشوری در منطقه صادر نخواهد شد.” این اظهارات به رسمیت تأیید شدند و رهبر معظم انقلاب آن را به عنوان “سخنانی مهم و حاکی از سیاست و رویکرد نظام” توصیف کرد. همچنین، شهید سپهبد قاسم سلیمانی در نامه خود به روحانی این اظهارات را تأیید کرد و آن را “مایه مباهات و افتخار” خواند.

در پایان، شریعتمداری به پزشکیان توصیه کرد تا اعتماد بر تأیید و تقدير رهبری نظام را حفظ کنند، با این حال برخی از پادو‌های دشمن ممکن است به نیابت از آمریکا و اسرائیل، با این اظهارات اختلاف نمایان آورند.

توسط jahankhabari.ir