مراسم بزرگداشت شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و دیگر شهیدان خدمت با حضور رهبر انقلاب اسلامی برگزار شد. رهبر معظم انقلاب در این مراسم با حضور خانواده‌های شهید رئیسی و دیگر شهیدان خدمت واکنش‌های دل‌باخته و تجلیل‌آمیز خود را ابراز کرد. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای از شهید رئیسی به عنوان مثالی از مسئولان و”)){
ایشان از رئیسی به عنوان نمونه‌ای از کسانی یاد کردند که به تپه مسئولیت با هدف ادای وظیفه الهی پیوسته و تا پایان به مردم و ملت ایران خدمت کرده‌اند. رهبر انقلاب نیز به حکم آمریکا در مذاکرات غیرمستقیم اشاره کرده و بر اشتباه ادعای غنی‌سازی شدن ایران بدون اجازه آمریکا تأکید کردند.

ایشان همچنین با اشاره به خصوصیات دل، زبان و عمل رئیسی، ایشان را دارای دلی خاشع و ذاکر، زبانی صادق و صریح و عملی خستگی‌ناپذیر معرفی کردند. رهبر انقلاب خواستار این بود که این ویژگی‌ها به عنوان فرهنگ عمومی در جامعه گسترش یابد، تا تعداد بیشتری از مسئولان و جوانان نمونه‌هایی از این خصوصیات باشند.

در ادامه، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به دغدغه‌های اساسی منسجم با ملیت اسلامی و عزت و اعتبار ملت ایران اشاره کردند و آثار مثبت رئیسی بر اقتصاد و پایداری ملی را بررسی کردند. ایشان از رئیسی به عنوان سرپرستی بود که در بازگشت اعتماد جامعه به حکومت الهی نقش مهمی را ایفا کرد.

در پایان، رهبر انقلاب به شهیدان آل هاشم، امیرعبداللهیان، شهیدان گروه پرواز، استاندار آذربایجان شرقی و فرمانده حفاظت که در حادثه تلخ 30 اردیبهشت سال گذشته جان خود را از دست دادند اشاره کردند و ایشان را مثالی از فرزندان خوب ملت ایران معرفی کردند. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بر این نکته تأکید کردند که تربیت این جوانان مت Compatible with the original but distinctly rewritten, maintaining the essence and critical details while ensuring it does not appear to be a direct copy or AI-generated.

توسط jahankhabari.ir