به گزارش خبرگزاری رسا، سرتیپ یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن، اعلام کرد که نیروهای موشکی یمن با استفاده از یک موشک بالستیک ذوالفقار، عملیات ویژه‌ای علیه فرودگاه بن گوریون در اسرائیل انجام داده‌اند.

سرتیپ سریع توضیح داد که این عملیات موفقیت‌آمیز بوده و باعث تعویق پروازها به مدت حدود یک ساعت و فرار ساکنان به سمت پناهگاه‌ها شده است.

وی همچنین اعلام کرد که عملیات دوگانه پهپادی نیروی هوایی یمن با استفاده از دو پهپاد «یافا» به دو هدف حیاتی در شهرهای یافا و حیفا انجام شده است.

سرتیپ سریع با اشاره به تشدید تجاوزات علیه نواحی غزه، گفت که این وضعیت از شیوع خشونت ناشی از حملات وحشی می‌شود و نیاز است که امت اسلامی اقدام سریعی جهت انجام وظایف دینی و اخلاقی خود انجام دهد.

وی همچنین افزود که در صورت عدم اقدام جمعی برای کمک به غزه، پیامدهای مطلوب سکوت در برابر جنایت‌ها بر افراد ورز خواهد بود. یمن، از طرفی، با مقاومت سلاح‌دار و خودآزاده‌ای از تمام امت، صمیمانه حمایت می‌کند.

سرتیپ یحیی سریع تاکید کرد که یمن قصد دارد به عملیات خود در حمایت از غزه تا زمان توقف تجاوزات و برداشتن محاصره ادامه دهد. او همچنین اعلام کرد که در گسترش عملیات پشتیبانی و تشدید آن بر اساس توانمندی‌های خود تردیدی ندارند.

توسط jahankhabari.ir