مرسم بزرگداشت شهدای خدمت به میزبانی قوه قضاییه برگزار شد

به گزارش مرکز رسانه‌ای قوه قضاییه، مراسم بزرگداشت و یادبود شهادت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و همراهان ایشان با میزبانی قوه قضاییه و حضور دوردست خوانده‌های قدرت‌مند قضایی، از جمله حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای، رئیس دستگاه قضایی، حجت‌الاسلام محمدجعفر منتظری، رئیس دیوان عالی کشور، حجت‌الاسلام پورخاقان، رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح، حجت‌الاسلام سید احمد مرتضوی مقدم، مشاور عالی رئیس قوه قضاییه، حجت‌الاسلام مجید انصاری، معاون حقوقی رئیس جمهور، علی القاصی، رئیس کل دادگستری استان تهران، ناصر سراج، معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه و دبیر ستاد حقوق بشر، اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضاییه، امین حسین رحیمی، وزیر دادگستری، غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی، و نمایندگان مجلس و مسئولان کشوری و نظامی در ساختمان مرکزی قوه قضاییه برگزار شد.

در این جمع، حجت‌الاسلام سید محمدحسن ابوترابی‌فرد، امام جمعه موقت تهران، به مناسبت حفظ و یادبود شهدا، سخنرانی کرد. او در آغاز مراسم، برای مرگ سالروز شهادت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و هیئت همراه ایشان به مردم مصلحانه ایران و خانواده این شهدای ارکان ارج و ارج می‌گفت: قوه قضاییه جزو ارکان اصلی انقلاب اسلامی محسوب می‌شود و قانون اساسی به این نهاد مسئولیت‌های محوری را محول کرده است. اجرای این مسئولیت‌ها به نوعی اراده و اعتقاد راسخ و پایه‌ای نیاز دارد. تclid تقویت حقوق فردی و اجتماعی و تحقق عدالت در جامعه از مهمترین این وظایف است.

حجت‌الاسلام Abu Turabi-Fard همچنین هدف‌ها و مأموریت‌های سند تحول قضایی را تصریح کرد. او توضیح داد: سند تحول قضایی شامل حل و فصل دعاوی، احقاق حقوق عامه، حفظ آزادی‌های مشروع، گسترش عدالت، اجرای صحیح قوانین، شناخت جرم و مجازات مجرمان، پیشگیری از جرایم، اصلاح مجرمان و حمایت از حقوق مالکیت اشخاص است. این سند در سال 1402 تدوین و اجرایی شد و برای دوره سه‌ساله‌ای از سال 1403 برای عموم معرفی شد. هر یک از این مأموریت‌ها نقش ویژه‌ای در تحقق عدالت ایفا می‌کنند.

افقا، حجت‌الاسلام Abu Turabi-Fard تاکید کرد که بلندترین صدا و اثرگذارترین سخن در دعوت الی‌الله و اسلام به گام‌هایی است که برای ارتقای کارایی نظام جمهوری اسلامی برداشته می‌شود. او اعلام کرد: هر قدم درست و صحیحی که ما برداریم، بلندترین دعوت الی‌الله است؛ اما هر خطا که بکنیم، موجب فاصله‌گیری مردم از خدا، دین، و ادیان خود خواهد شد. لذا موضوع فقط حل دعاوی، خصومات، اجرای قانون، احیای حقوق عامه، و پیشگیری از وقوع جرم نیست، بلکه دعوت الی‌الله است.

توسط jahankhabari.ir