با توجه به درخواست شما، متن خبر را از سایت ایرنا به صورت بازنویسی شده و با حفظ مفهوم اصلی ارائه می‌دهم:

خبرگزاری ایرنا گزارش داد که در یک عملیات امنیتی، نیروهای پلیس موفق شدند به دستگاه‌های مخابراتی غیرقانونی متعلق به یک گروه تروریستی دست پیدا کنند. این عملیات در یکی از مناطق شهری تهران انجام شد و منجر به بازداشت چند نفر از اعضای این گروه شد. مLeading to the seizure of several illegal communication devices. The police also discovered a significant amount of documentation and digital storage devices that contained sensitive information related to the group’s activities.

آغاز این عملیات پس از دریافت اطلاعات محرمانه از منابع مطلع بود. نیروهای امنیتی پس از یک دوره تعقیب و نظارت طولانی تماس‌های مشکوک اعضای گروه را مورد بررسی قرار دادند. این دستگیری‌ها و تصرف تجهیزات به از بین بردن تهدیداتی که این گروه برای امنیت ملی مطرح کرده بود، کمک کرد.

وزارت اطلاعات هم در این عملیات نقش مهمی داشت و با همکاری ارتباطات بینیاب و نیروهای امنیتی ویژه، به موفقیت این عملیات کمک کرد. از آنجا که اطلاعات دقیق‌تر این عملیات کمتر فاش شده است، ارتبابات عمومی وزارت اطلاعات تذکر داده‌اند که هرگونه افشاگری بیش از حد می‌تواند منجر به نقصان امنیتی شود.

توسط jahankhabari.ir