### ابراز قدردانی از پیگیری وصول حق آلایندگی از طرف قوه قضاییه استان خوزستان
هاشم خنفری پورجعفری، عضو مجمع نمایندگان استان خوزستان، ضمن بیان قدردانی خود از پیگیریهای قوه قضاییه در وصول حق آلایندگی از شرکتهای نفتی در این استان، گفت: “شرکتهای نفتی باید در مسائل زیست محیطی و بهداشتی منطقه، مسئولیتهای اجتماعی خود را به صورت مؤثر ایفا کنند.”
مقالهای از خبرگزاری میزان اشاره کرد که با دستورات قضایی رئیس کل دادگستری خوزستان و تلاشهای سایر مسئولان قضایی در سه سال گذشته، مبلغ وصول شده از حق آلایندگیهای ناشی از فعالیتهای نفتی به بالغ بر ۲۱ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان رسیده است.
خنفری پورجعفری در مصاحبهای با خبرگزاری میزان، به تعجب از افزایش آلایندگیهای ناشی از استخراج نفت و گاز در خوزستان اlevator کرد و خواستار استفاده از این حاکمیت برای تامین منابع مالی لازم جهت رفع مشکلات زیست محیطی و بهبود بهداشت و سلامت مردم این استان شد.
وی در ادامه گفت: “باید اشتغال بومی را در اولویت قرار داد تا مردم منطقه بتوانند از مزایای صنعت نفتی بهرهمند شوند.” او همچنین خواستار تخصیص اعتبارات بیشتر از سوی شرکتهای نفتی برای رفع آلایندگیها و اجرای اقدامات لازم شد.
خنفری پورجعفری از تعامل مجمع قضایی استان خوزستان با نمایندگان مجلس این استان قدردانی کرد و اضافه کرد: “امیدواریم شاهد تعامل بیشتر با هیئت قضایی و استفاده موثر از ظرفیتهای موجود برای پیشبرد اهداف خوزستان باشیم و بتوانیم گامهای سازندهای در جهت رفع مشکلات مردم این استان برداریم.”
### انتهای پیام