رئیس جمهور چین در مناسبت صد و بیستمین سالگرد تاسیس یکی از مراکز آموزشی این کشور، پیام خوشآیینی ارسال کرده است.

به گزارش ایسنا از گلوبال تایمز، رئیس جمهور چین، شی جین پینگ، با پیامی به دانشگاه فودان، به اساتید، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان این مرکز علمی برای جشن قرن و بیست سالگی تاسیس دانشگاه، تبریک گفته است.

در پیام خود، شی جین پینگ افزوده است که در طی این سال‌ها، فودان با ردپایی درهم‌ sĩهوارانگ‌زا، ارزش‌های ملی و علمی خوبی را به همراه خود داشته، استعدادهای متعدد و برجسته‌ای را پرورش داده، دستاوردهای بسیار زیادی به دست آورده و با نقشی مثبت در توسعه کشور و پیشرفت نسل چینی‌ها عمل کرده است.

شی جین پینگ همچنین ابراز امید کرده که دانشگاه فودان، در این مرحله نوین، از ایده‌았 حکومت سوسیالیستی که ویژگی‌های خاص خود را دارد، برای ارتقای افراد برتر آموخته‌ها ثابت قدم باقی بماند.

وی تأکید کرده که فودان باید آموزش‌ها و پژوهشهای خود را مسرعت‌بخشد، دایره‌ی نوآوری در فناوری‌های مستقل و ارتقای استعدادهای قدرتمند متخصصهای خود را گسترش دهد و نوآوری‌ها در حوزه‌های فلسفه و علوم اجتماعی را هدایت کند.

شی جین پینگ همچنین از دانشگاه خواسته است که توانایی‌های مداوم خود را برای بهبود وضعیت استراتژیک ملی و توسعه منطقه‌ای صنعتی و اجتماعی افزایش دهد تا به این ترتیب، نقش مهم خود را در تبدیل چین به یک کشور پیشگام و رن‌سازی جبهه‌های نیرومند ملی ایفا کند.

دانشگاه فودان که در سال ۱۹۰۵ تاسیس شده، امروزه به عنوان یک آموزش‌گاه برجسته و تحقیق‌گر، در شهر شانگهای مستقر است.

توسط jahankhabari.ir