به گزارش شهرآرانیوز، کمیته وزارتی مصوب در اجلاس فوق‌العاده مشترک عربی-اسلامی در مورد تحولات نوار غزه، مجدداً به حمایت خود از تلاش‌های اولیه برای بهبود و بازسازی در منطقه، مطابق با طرح بازسازی عربی که در اجلاس فوق‌العاده سران عربی در قاهره تصویب شده است، تاکید کرد.

بر اساس بیانیه‌ای که توسط وزارت خارجه عربستان منتشر شده است، اعضای کمیته وزارتی در روز یکشنبه، به ریاست فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه عربستان، در پایتخت اسپانیا (مدRID) جلسه‌ای مفصل با گروه مادرید و تعدادی از کشورهای اروپایی برگزار کردند.

در این بیانیه تأکید شده است که این کمیته «پشتیبانی خود از تلاش‌های اولیه برای بهبود و بازسازی در نوار غزه، مطابق با طرح بازسازی عربی که در اجلاس فوق‌العاده سران عربی در قاهره (۴ مارس) تصویب شده است» را تجدید می‌کند. همچنین، حمایت خود از کنفرانس بین‌المللی که مصر برای بازسازی نوار غزه در همکاری با دولت فلسطین و سازمان ملل در قاهره برگزار خواهد کرد را تأیید کردند، اما تاریخ دقیق برگزاری آن مشخص نیست.

در این دیدار، نگرانی‌ها نسبت به تحولات نوار غزه و کرانه باختری، همچنین تلاش‌های بین‌المللی برای توقف جنگ اسرائیل و پایان دادن به رنج‌های انسانی نوار غزه مورد بحث و بررسی قرار گرفت. اعضای کمیته ابراز امیدواری کردند که تلاش‌های دیپلماتیک قطر، مصر و آمریکا برای دستیابی به آتش‌بس و آزادی زندانیان فلسطینی موفقیت‌آمیز باشد.

آنها برای پایان دادن به محاصره اسرائیلی بر نوار غزه، بازگشایی بدون قید و شرط تمام گذرگاه‌ها و تضمین جریان کمک‌های بشردوستانه، امدادی و پزشکی برای رفع نیازهای ساکنان منطقه تأکید کردند.

منبع: ایسنا

توسط jahankhabari.ir