**امام امید و اقتدار**؛

مراسم سالگرد وفات حضرت امام خمینی (ره) با حضور مهمانان از داخل و خارج کشور و مردم مختلف و شخصیت‌های نظامی و سیاسی کشور در حرم مقدس ایشان آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری دفاع‌پرس، مراسم‌های بزرگداشت چهل و ششمین سالگرد وفات حضرت امام خمینی (ره) از ساعت ۸ صبح، چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴، با حضور پرده‌کشی‌های داخلی و خارجی در حرم مقدس ایشان و همزمان در بیش از ۱۰۰۰ شهر و روستا‌های کشور برگزار شد.

پس از تلاوت قرآن و مدح حضرت اهل بیت (ع)، سید علی خامنه‌ای، رهبر انقلاب اسلامی، به عنوان سخنران اصلی این مراسم حضور یافته‌است.

بیش از ۶۰۰۰ خبرنگار، تصویربردار و عکاس از جمله بیش از ۲۰۰ خبرنگار خارجی، مراسم این روز را در سراسر کشور پوشش می‌دهند.

مراسم‌های خاص و محوری وفات حضرت امام رحمت‌الله علیه در استان‌ها و ۱۰۰۰ شهر و روستا برگزار می‌شوند. شخصیت‌های برجسته کشوری نیز به عنوان سخنران در جمع مردم استان‌های مختلف حضور دارند و در مورد ابعاد شخصیت و اندیشه‌های حضرت امام و پیامد‌های قیام ۱۵ خرداد صحبت می‌کنند.

توسط jahankhabari.ir