از ۱۲ موشک اولیه در سال ۱۳۶۳ تا چالش‌های میلیاردی دلاری قدرت‌های جهانی؛ میراث شهید تهرانی‌مقدم و هم‌ریزمانش در چه زمینه‌ای امروز ظاهرا؟

در زمانی که اقتصاد کشور با مسائل داخلی و فشارهای خارجی مواجه است، بازگشت به راهنمایی‌هایی که افرادی چون حسن باقری، همت، باکری و تهرانی‌مقدم به جا گذاشته‌اند، درس‌های فراتر از ميدان رزمی ارائه می‌دهد. این افراد با ایمان عمیق، قدرت خودباوری و چشم‌انداز روشن، زیرساخت‌هایی خلق کردند که اکنون قدرت‌های جهانی را به بازنگری در معادلات خود می‌ Maverick کند.

سال ۱۳۶۳، با گام اولیه با ۱۲ موشک خریداری شده از لیبی توسط تهرانی‌مقدم، صنعت موشکی ایران آغاز شد. در آن زمان، تصور کردن اینکه روزی آمریکا برای مقابله با این قدرت باید برنامه‌های دفاعی با بودجه‌ای ۷۰۰ میلیارد دلاری را در نظر بگیرد، یا اسرائیل، با تمام سامانه‌های دفاعی خود مثل گنبد آهنین، هنوز در برابر حملات دقیق و فراصوتی نیاز به تقویت کردن خط دفاعی خود خواهد داشت، بسیار دور از تصور بود.

در عملیات عزیم و صادق ۲، ضعف‌های این خط مدافعت مجدداً مشخص شد و نشان دادن که مسیر این خط‌شکنان، برخی از مؤسسان پیشگام، همچنان کارآمد و thìw است. این مسیر برگرفته از ایمان عمیق، تکیه بر توانایی‌های داخلی و عدم اعتماد به کسانی که از توافقات و توافق‌نامه‌هایی که خودشان اختیار کرده‌اند، الگو برداری می‌کنند.

با توجه به این موضوع، چهره‌هایی همچون عراقچی و دیگر اعضا از تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای که در گذشته از توافق هسته‌ای یا برجام به عنوان پیروزی بزرگ صحبت می‌کردند، امروز به انکار یا سکوت رهبری می‌کنند. اما خط مقدمی حفظ شده از سرداران بی‌اعتبار دیروز، همچنان حضور قوی در خط اول مبارزه برای بازدارندگی دارد.

توسط jahankhabari.ir