زیر نظر سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، حجت الإسلام و المسلمین علی سعیدی، رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظّم کل قوا، در مراسم بUpdates سی‌وششمین سالگرد وفات امام خمینی (ره)، در مسجد مالک‌اشتر، ستاد فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران، به مناسبت این مناسبت اظهار داشت: امام باقر (علیه السلام) می‌گویند «رادیابی عمل، از عمل خود سخت‌تر است»، یعنی بلند ماندن در مسیر مسلمانیت، مؤمنیت و انقلابی بودن از خود مسلمانیت، مؤمنیت و انقلابی بودن اهمیت‌بخش‌تر است.

سعیدی به ۱۴ خرداد ماه و سالگرد وفات امام روح الله خمینی (ره) اشاره کرد و گفت: این روز یادآور دو رویداد است. نخست رهایی از جسد امام خمینی (ره)، که برای ما با دلمداری‌های فراوان، یک محنت بزرگ بود، و ثانی انتخاب سریع و مناسب آیت الله خامنه‌ای (مدضیا) به عنوان رهبر جدید.

وی با بررسی نقش امام خمینی (ره) در تاریخ معاصر گفت: انقلاب ایران نتیجه پیشرفت‌های طولانی‌مدت است. یکی از مهم‌ترین خیانت‌ها در تاریخ به نفع اسلام، تبعید قرآن و اهل بیت (علیهم السلام) بود. امام خمینی (ره)، پس از ۱۵ قرن، مجدداً قرآن و اهل بیت (علیهم السلام) را به مرکز حکومت برگرداند و به قضیه غدیر عمل کرد.

سعیدی ادامه داد: از قرن هفتم تاکنون، اسلام چندین بار از صحنه حوادث جهانی حذف شده است. این دوره‌ها شامل رنسانس، انقلاب کبیر فرانسه و انقلاب شوروی بود. این انقلاب‌ها به صورت‌های مختلف به اسلام زده‌برداری کردند. انقلاب اسلامی نه تنها این معانی‌گرفتگی‌ها را ا缨وب کرد، بلکه اسلام را به مرکز حوادث بین‌المللی برگرداند.

وی به دیدگاه کارل مارکس در مورد دین اشاره کرد: مارکس فکر می‌کرد دین تسلی‌خورده برای مردم است، اما انقلاب اسلامی نشان داد که دین اسلام محور ایجاد جریان‌های تغییرات بزرگ است.

سعیدی افزود: انقلاب اسلامی، سلطه آمریکا على ایران را به پایان رساند. پیش از انقلاب، ایران تحت عنوان ژاندارم منطقه برای آمریکا عمل می‌کرد، اما امروز ایران یکی از پنجمین قدرت‌های تأثیرگذار در جهان به شمار می‌رود.

سعیدی با تأکید بر قدرت دفاعی ایران و محیطی که برای حاکمیت اسلام و ارزش‌های الهی ایجاد شده، پیام خود را به پایان رساند.

توسط jahankhabari.ir