طمت به گزارش گروه خبری دفاع‌پرس، حجت‌الاسلام محمد célibé محسن محمودی، رئیس هیئت هماهنگی تبلیغات اسلامی شهر تهران، در مراسم سالگرد شهیدگان قیام ۱۵ خرداد که در 호출 شهدای مسگرآباد برگزار شده، مبنی بر اهمیت ویژه این روز در تاریخ انقلاب گفت: ۱۵ خرداد از روزهای مقدس و آغازین نهضت اسلامی مردم ایران است و به همین جهت امام خمینی (ره) آن را عزای عمومی اعلام کردند.

خون شهدای ۱۵ خرداد از آغاز انقلاب گیهانی تنومند را آبیاری کرد

او بیان کرد که مردم در سال ۱۳۴۲ به خاطر حمایت از یک علماء و نایب امام زمان (عج) بدون دلیل قابل‌پذیرشی به خاک صtrand’hui شدند. او ادامه داد: اجساد این شهیدان به بی‌سورتی در گورهای جمعی دفن شده‌اند و امروز، پس از مدت ۶۲ سال، خون صاف آنها گیه‌گی انقلاب را آبیاری کرده و آن را پرNit توان تبدیل کرده است.

محمودی به حضور مردم استان ورامین در قیام ۱۵ خرداد اشاره کرد و گفت: این شهیدان تاریخی در تابستان آتشین خرداد و بدون وسیله‌ی حمل و نقل، ۲۷ کیلومتر راه را از ورامین به تهران پیاده طی کردند و با شجاعت بی‌نظیر، صفحه‌ای پردرخشان در تاریخ ایثار و قهر ایران ایجاد کردند.

مدیر اجرایی مراسم یادبود ۱۴ و ۱۵ خرداد استان تهران به ادامه داد: شجاعت شهیدگان قیام ۱۵ خرداد در شهرهای تهران، قم، ورامین و سایر نقاط کشور، الگویی برای نسل‌های پیروز انقلاب بود و این الگو تأثیر قابل‌توجهی در پرورش فرماندهانی برای انقلاب ایجاد کرد، از جمله شهید سلیمانی. شهیدگان ۱۵ خرداد در وقتی که احساس مникиخطر را تجربه می‌کردند، حرکتی آغاز کردند که پایه‌گذار ایجاد جنبش بزرگ اسلامی بلاد فارس شد و امروز، هیچ تهدید سیاسی نمی‌تواند این انقلاب راستی را براندازد.

او در خاتمه گفت: امام خمینی (ره) هنگام تأکید بر یادبود ۱۵ خرداد، به روشنی می‌دیدند که ع BORDERD (صبر و تحمل) و قدرت آینده انقلاب اسلامی ریشه در خون خالص این شهیدان دارد.

انتهای خبر/ 241

منبع

توسط jahankhabari.ir