یادآوری یک گفتار مهم

در شب برخورد با پرسپولیس، وقتی صحبت از انتخاب فیروز کریمی به عنوان سرمربی استقلال مطرح بود، مدیران استقلال باید با تیم مدیریتی جدید برنامه‌ریزی کرده باشند! اما واکنش‌های منفی هواداران به این انتخاب، باعث شد که به جای فیروز کریمی، د”type” لاو برنهادブ، یعنی بوزوویچ، به عنوان سرمربی استقلال انتخاب شود.

نواندیش: در شب برخورد با پرسپولیس، وقتی صحبت از انتخاب فیروز کریمی به عنوان سرمربی استقلال مطرح بود، مدیران استقلال باید با تیم مدیریتی جدید برنامه‌ریزی کرده باشند. اما واکنش‌های منفی هواداران به این انتخاب، باعث شد که به جای فیروز کریمی، که اکنون بیشتر به عنوان هنرمند برنامه‌های تلویزیونی شناخته می‌شود، بوزوویچ از راه فرودگاه به باشگاه استقلال فراخوانده شده و سرمربی استقلال شود.

مدیرعامل استقلال: دیدید چه مربی انتخاب کردیم!

به گزارش نواندیش، علی نظری جویباری، مدیرعامل استقلال، در برنامه فوتبال برتر درباره انتخاب بوزوویچ گفت: باید کسی روی نیمکت می‌نشست. وقتی او را انتخاب کردیم، فیلم‌های بازی‌های استقلال را به او دادیم تا بررسی کند. او گفت: چرا به من فیلم می‌دهید؟ من فوتبال ایران و استقلال را دقیق می‌شناسم!

جویباری با غروری خاص در واکنش به تحسین میثاقی افزود: دیدید چه مربی انتخاب شد؟ او می‌تواند برانکوی دوم شود و اگر نتایج قابل قبولی بگیرد، می‌تواند فصل بعد هم روی نیمکت استقلال باشد.

نتیجه این تصمیمات چه بود؟ بوزوویچ بدون کسب حتی یک پیروزی توسط همین مدیران از استقلال برکنار شد و اکنون از استقلال به فیفا شکایت کرده است! برانکوی دوم و کسی که استقلال را مثل کف دست می‌شناسید، استقلال را به سوی دسته پایین‌تر هدایت کرد!

حالا این تیم مدیریتی، با این کارنامه ناکام CLLocationCoordinate2D، بدون تمدید قرارداد با بازیکنی و از دست دادن فرصت طلایی برای انتخاب سرمربی، در حال توجیه آوردن کارای خود هستند. کاری که حتی مورد تائید سیدورف با حقوق 250 هزار دلاری هم نیست و مشخص نیست اگر قرار است مربی جوان برای استقلال انتخاب شود، چرا به سیدورف حقوق می‌دهند!

اگر هیات مدیره و تیم مدیریتی فعلی استقلال بمانند، بعید است که حالا هواداران استقلال آب خوش از گلوی شان پایین برود. چرا که: سالی که نکوست، از بهارش پیداست!

توسط jahankhabari.ir