نگارش از&nbspیورونیوز فارسی

تاریخ انتشار

آگهی

رئيس جمهوری آمریکا در گفتگویی که با نشریه نیویورک پست انجام داد در عین حال بار دیگر تاکید کرد که علاقه دارد مسئله با ایران از مسیر گفتگو حل شود.

او در ادامه صحبت‌هایش در پاسخ به پرسشی در خصوص احتمال تعطیلی برنامه هسته‌ای ایران از طریق مذاکرات گفت: «نمی‌دانم. قبلاً فکر می‌کردم که می‌شود، اما الان هرچه می‌گذرد، اطمینانم کمتر می‌شود.»

او در ادامه صحبت‌هایش افزود: «به نظر می‌رسد آن‌ها دارند روند را به تأخیر می‌اندازند و این واقعاً ناراحت‌کننده است، اما الان اطمینانم خیلی کمتر از چند ماه پیش است. چیزی برایشان اتفاق افتاده، ولی من خیلی کمتر به رسیدن به توافق امیدوارم.»

رئيس جمهور آمریکا در حالی از کم شدن اطمینانش در این چند ماه سخن گفته که کمتر از دو هفته قبل از نزدیک بودن توافق هسته‌ای با ایران گفته بود.

ترامپ در ادامه این گفتگو در خصوص آینده برنامه هسته‌ای ایران گفت: «خب، اگر توافق نکنند، سلاح هسته‌ای نخواهند داشت. اگر توافق هم کنند، باز هم سلاح هسته‌ای نخواهند داشت. در نتیجه تحت هیچ شرایطی آنها سلاح هسته‌ای خواهند داشت.»

او ادامه می‌دهد: «اما بهتر است این کار بدون جنگ و بدون کشته شدن مردم انجام شود، خیلی بهتر است. اما فکر نمی‌کنم آن‌ها مثل قبل برای رسیدن به توافق مشتاق باشند. فکر می‌کنم اگر توافق نکنند، اشتباه می‌کنند، اما باید دید. زمان همه چیز را مشخص خواهد کرد.»

به کانال تلگرام یورونیوز فارسی بپیوندید

ترامپ پیشتر از برگزاری دور جدید گفتگوها در روز پنجشنبه خبر داده بود، در حالی که مقام‌های ایرانی گفته‌اند که دور ششم روز یکشنبه و در شهر مسقط برگزار خواهد شد.

source

توسط jahankhabari.ir