به گزارش گروه سیاسی دفاعپرس، سید محسن محمودی، رئیس ستاد هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی استان تهران، در جلسه نهایی این ستاد در صبح سهشنبه اعلام کرد که نیمساله از ۶ تا ۱۲ تیرماه به عنوان هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی تعیین شده است و باید از این فرصت برای روشنگری و افزایش هوشیاری جامعه استفاده شود.
مراسم ویژه سالگرد حمله به رهبر انقلاب اسلامی در مسجد ابوذر تهران در پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴، پس از نماز مغرب و عشاء برگزار خواهد شد. مشارکت حجتالاسلام آقاجان پور، رئیس سازمان عقیدتی-سیاسی وزارت دفاع در این مراسم تأیید شده است. همچنین، مراسم هممرکزی جهت یادبود شهدای هفتم تیر در یادمان شهید سرچشمه برگزار خواهد شد.
محمودی معتقد است توجه به هفته بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی برای نشان دادن وقایع منفی آمریکا بسیار حیاتی است و تمامی نهادهای مرتبط باید از همه توانهای خود برای این هدف استفاده کنند.
وی بر کشتار ۱۷ شهریور، ۱۷ هزار ترور، شهادت نخستوزیر و رئیس جمهوری، شهدای محراب، جنگ تحمیلی، و شهادت ۷۲ نفر اشاره کرد و گفت که آمریکا مستقیم یا غیرمستقیم در تمام این وقایع نقش داشته و همچنان دارد. وی همچنین اضافه کرد که مهم است بیش از پیگیری یاد شهدا، از این فرصت برای آگاهی و هوشیاری جامعه استفاده شود تا جهان ناقضان حقوق بشر را بشناسد. ایران اسلامی به عنوان قربانی اقدامات تروریستی و تحریمهای ظالمانه آمریکا در تمامی این سالها آثار آن را تجربه کردهاست.