**چابک آنلاین، 9 تیر 1404**

** اختصاصی چابک آنلاین؛**

آمارهای رسمی نشان می‌دهند که شرکت‌های بیمه فعال در کشور در دو ماه اول سال‌جاری، مبلغ 977 میلیارد و 162 میلیون تومان حق بیمه از فروش بیمه‌نامه‌های نفت و انرژی به‌دست آورده‌اند.

این حق بیمه برای 112 فقره بیمه‌نامه صادر شده است. در عین حال، صنعت بیمه کشور در این دو ماه، مبلغ 67 میلیارد و 710 میلیون تومان را به عنوان پرداخت‌های تjeeزیه برای 136 مورد خسارت به بیمه‌گذاران وارد کرده‌است.

بیمه‌ی نفت و انرژی به‌عنوان یکی از شاخه‌های تخصصی صنعت بیمه، با هدف پوشش ریسک‌های بزرگ، پیچیده و سرمایه‌بر در صنایع نفت، گاز، پتروشیمی، برق و انرژی‌های نوین طراحی شده است. این حوزه بیمه‌ای، انواع پوشش‌ها را برای مراحل مختلف طراحی، ساخت، بهره‌برداری و نگهداری پروژه‌های انرژی ارائه می‌دهد.

با توجه به ریسک‌های فنی بالا، پتانسیل بروز حوادث گسترده، آثار مخرب زیست‌محیطی و اهمیت راهبردی این صنایع در اقتصاد ملی، استفاده از پوشش‌های بیمه‌ای در این بخش نه‌تنها یک ضرورت فنی است، بلکه ابزاری حیاتی برای مدیریت ریسک و تداوم فعالیت اقتصادی به‌شمار می‌آید.

![سهم اندک بیمه‌گران از فروش بیمه‌نامه در بازار بزرگ صنعت نفت و گاز کشور + جدول](https://cdn.chabokonline.com/thumbnail/E9YphoZb3saD/lxuqQYBm24PHjquxqLDKdwfIC0RwkmPjWbHcPtEgYa74Dm5KYTR0nAHE1RhR2t0Vl3P8dR3LcEH3KIiGST0_uuHz-4GKEgG5fcRmIIECG4o,/%D9%86%D9%81%D8%AA+%D9%88+%DA%AF%D8%A7%D8%B2.jpg)

![تصویر مرتبط](https://cdn.chabokonline.com/servev2/PVKldnTwigXP/kArHqaEMhng,/photo_2025-06-30_10-01-10.jpg)

[منبع: پارسک](http://www.parseek.com/u/7036274)

توسط jahankhabari.ir