**به گزارش خبرگزاری شهرآرانيوز، اعلان شد که حکومت فرانسه و همچنین کشورهای اروپایی آماده هستند تا در تأمین و توزیع مواد غذایی ایمن در منطقه غزه، که در بحران انسانی قرار دارد، نقشی سازنده ایفا کنند.**

وزیر خارجه فرانسه افزود که این پیشنهاد با هدف رفع نگرانی‌های حکومت اسرائیل، که معتقد است ممکن است کمک‌های بشردوستانه توسط گروه‌های مسلح فلسطینی غارت شوند، ارائه شده است.

او ماهیت دقیق کمک‌های پیشنهادی را مشخص نکرد، اما در اشاره به شهدا و مجروحان فلسطینی‌هایی که در هفته‌های اخیر در حین دریافت کمک‌های غذایی کشته شده‌اند، خشم خود را نشان داد.

در حالی که تل‌آویو و واشنگتن از 27 مه به بعد به طور مستقل از نظارت سازمان ملل متحد و سایر سازمان‌های بین‌المللی، به توزیع کمک‌های محدود پرداخته‌اند، مردم فلسطین مجبور هستند که بین جایگیری در صف‌های دریافت کمک، که ارتش اشغالگر می‌تواند به آنها آتش بگشاید، یا مواجه شدن با گرسنگی انتخاب کنند.

تصاویر و گزارش‌هایی از تلفات مردم فلسطینی در صف‌های دریافت کمک‌های بشردوستانه غزه، توسط سازمان‌های مدنی غیرانتفاعی منتشر شده‌اند و منجر به انتقادات بسیاری از سوی جامعه بین‌المللی علیه اشغالگران اسرائیلی شده‌است.

وزارت بهداشت غزه تا چهارشنبه گذشته اعلام کرد که تعداد کشته‌ها و مجروحان فلسطینی از 27 مه در اثر تیراندازی‌ها در نزدیکی مراکز توزیع کمک‌های غذایی آمریکایی و اسرائیلی به 549 شهید و بیش از 4066 مجروح رسیده است.

بارو تاکید داشت که ادامه حملات اشغالگران به غزه هیچ توجیهی ندارد و نیز اعلام کرد که فرانسه مصمم است تا به رسمیت شناختن کشور فلسطین را هدف قرار دهد، ضمن این که فرایند این به رسمیت شناختن در چارچوبی مشترک صورت خواهد گرفت که شرایط مورد نیاز برای تأسیس کشور فلسطین فراهم شود.

در 22 مه 2024، نروژ، ایرلند و اسپانیا به رسمیت کشور فلسطین را به رسمیت شناختند، که این تصمیم از 28 مه لازم‌الاجرا شد. پیش از آن، هشت کشور عضو اتحادیه اروپا کشور فلسطین را به رسمیت شناخته بودند، از جمله: بلغارستان، لهستان، جمهوری چک، رومانی، اسلواکی، مجارستان، قبرس یونانی‌نشین و سوئد. به طور کلی، 149 کشور از 193 کشور عضو سازمان ملل متحد فلسطین را به رسمیت می‌شناسند.

**منبع: ایسنا**

توسط jahankhabari.ir