حجت‌الاسلا‌م‌ والمسلمین احمد سالک، عضو جامعه روحانیت مبارز 

تشییع با شکوه شهدای اقتدار ملی در هفتم تیر درحالی برگزار شد که بار دیگر در بحبوحه تجاوزگری اسرائیل و ارباب او آمریکا، وحدت، انسجام ملی، همراهی و یکدلی ملت را به رخ جهانیان کشید.

این تشییع با شکوه و حضور حماسی و آگاهانه مردم بار دیگر نشان داد که ملت بدون کوچکترین ترس از رژیم جنایتکار صهیونیستی در عرصه‌های مختلف همواره همراه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بوده و هستند و با وجود برخی از مشکلات و مسائل اقتصادی و معیشتی و اندک نارضایتی‌ها اما هیچ گاه حاضر نیستند حتی یک وجب از خاک خود را به دست اجانب بدهند.


بیشتر بخوانید: 


ایکنا در این راستا با حجت‌الاسلا‌م‌ والمسلمین احمد سالک، عضو جامعه روحانیت مبارز گفت‌وگو کرده که در ادامه می‌خوانیم:

وحدت؛ رمز پیروزی ملت ایران

ایکنا ـ با توجه به ۱۲ روز جنگ تحمیلی اخیر آمریکا و اسرائیل علیه ایران و تشییع شهدای اقتدار ملی که با وحدت و انسجام مردم و مسئولان همراه بود، این پیام وحدت چه بازتابی در سطح ملی و بین‌المللی داشت؟

رمز پیروزی را قرآن بیان کرده است: «واعتصموا بحبل‌الله جمیعاً و لا تفرقوا». اعتصام به حبل‌الله یعنی چنگ زدن به ریسمان الهی. امام صادق(ع) فرمودند: «نحن حبل‌الله»؛ یعنی ما اهل‌بیت(ع)، ریسمان خدا هستیم.

وحدت، رمز پیروزی ملت ایران به طور جامع و جمیع در طول ۴۷ سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی بوده است. وحدتی که حول محور حاکمیت دینی، یعنی ولایت شکل گرفته است. در دل این وحدت چند نکته نهفته است:

اول، قدرت ملی که آثار وسیعی در مسیر رشد کشور دارد.

دوم، اقتدار همراه با قدرت بازدارندگی.

سوم، وحدتی که «تُرهبون» دارد؛ یعنی این وحدت قدرتی دارد که دشمنان خدا و ملت ایران را می‌ترساند و آنان را به گوشه رینگ نابودی می‌کشاند.

چهارم، ایجاد امنیت ملی در سطح کشور که بزرگ‌ترین نعمت است.

ضرورت حفظ وحدت 

ایکنا ـ مردم و مسئولان برای حفظ این وحدت باید چه ویژگی‌هایی را در خود نهادینه کنند؟

در این مسیر، چهار محور مهم وجود دارد: ۱. انضباط کامل: یعنی حاکمیت سیستم‌ها، ساختارها و برنامه‌هایی که بتواند اقتدار ملی را تضمین کند.۲. تسلیم در برابر فرمان‌های رهبر معظم انقلاب: گاهی از برخی دولتمردان حرف‌هایی می‌شنویم که نشان می‌دهد یا فرمایشات رهبر معظم انقلاب را نفهمیده‌اند یا نمی‌خواهند اجرا کنند. این جای نگرانی دارد. ۳. اطاعت از مجموعه برنامه‌های الهی: خداوند در قرآن وعده داده: «لَن یَضُرُّوکُم إِلَّا أَذًى» یعنی دشمن فقط آزار می‌رساند، اما نمی‌تواند ضربه جدی بزند. ۴. اخلاص در عمل: اگر مسئولان در عمل خود اخلاص داشته باشند، مردم نیز با آن‌ها همراه خواهند شد.

مردم ما جلوتر از مسئولان حرکت کردند. همان‌گونه که در این جنگ ۱۲ روزه تحمیلی با وحدت، انسجام و حضور گسترده در تشییع پیکر شهدای اقتدار ملی نشان دادند.

وحدت ملت حرکت وارداتی نبود

ایکنا ـ این وحدت چه تأثیری بر فضای رسانه‌ای کشور داشته است؟

این وحدت و انسجام ملت نشان دهنده بریدن توده‌های وابسته به رسانه‌های بیگانه و پیوستن به رسانه ملی است. در نظرسنجی شنیده‌ام که پیش از حمله اسرائیل به ایران، صداوسیما آماری را منتشر کرد که ۷۰ درصد مردم به رسانه‌های بیگانه متصل بودند اما بعد از تجاوز صهیونی ـ آمریکایی، ۶۵ درصد از همان افراد از رسانه‌های بیگانه بریدند و به رسانه‌های داخلی اعتماد پیدا کردند. این یعنی مردم بیدار شده‌اند و به رسانه‌های خودی تکیه کرده‌اند و می‌بینیم در این مسیر چگونه مردم از رسانه‌ها و سایر مسائل دفاع می‌کنند. 

هنگامی که می‌بینیم خانم امامی، خبرنگار صداوسیما زیر بمباران ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما ایستادگی می‌کند و تا لحظه آخر، پیام خود را می‌دهد، این یعنی تجلی اقتدار ملی در وجود یک فرد. شهدای ما هم همین‌گونه بودند. این حرکت، یک حرکت وارداتی نبود بلکه برخاسته از متن مردم و خودجوش بود و پاسخ همه جنایات دشمنان است.

دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی ما نباید غفلت کنند

ایکنا ـ تقویت وحدت ملی چه میزان در افزایش قدرت بازدارندگی ایران و توان دفاعی مؤثر است؟ 

ما نباید غافل شویم و فکر کنیم کار تمام شده است. دشمن به زیرساخت‌های ما حمله کرده به بیمارستان‌ها، مناطق مسکونی و مردم ما آسیب رسانده است. ما باید نقطه‌ ضعف‌هایی را که شبکه نفوذ از آن‌ها سوءاستفاده کرده، شناسایی و برطرف کنیم.

شبکه نفوذ موساد، سیا، MI6، میت ترکیه و دیگران باید ریشه‌کن شوند. دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی ما نباید غفلت کنند. اگر بخواهیم مثل یک مخزن پر از آب عمل کنیم، باید منافذ آن را ببندیم. این منافذ همان عوامل نفوذی و خائنان داخلی و خارجی هستند. با بستن این روزنه‌ها می‌توان نظام را از درون قدرتمند کرد.

منبر، سنگر شیعه برای تبیین اصول دینی و قرآنی است

ایکنا ـ با توجه به ایام محرم، چه توصیه‌ای برای استفاده از فرصت منابر در جهت تقویت وحدت ملی و جهاد تبیین در راستای حفظ روحیه حماسی در جامعه و افشای ماهیت صهیونیست‌ها و آمریکا دارید؟

منبر، سنگر شیعه برای تبیین اصول دینی و قرآنی است. خطبا و علما باید سه وظیفه مهم را دنبال کنند:

۱. تقویت مبانی اعتقادی مردم بر اساس قرآن و عترت: ایمان، تقوا و شناخت دشمن.این تقویت مایه اقتدار درون تشکیلاتی یک نظام است.

۲. جریان‌شناسی و شناخت دشمن از نگاه قرآن، اهل‌بیت(ع) و مبانی بزرگان: این شناخت باید به‌صورت عمومی بیان شود و این معانی و مفاهیم قرآن و عترت باید تعریف و گفته شود.

۳. هشدار به توده مردم درباره تخلیه اطلاعاتی دشمن و استکبار از طریق ابزارهایی مثل موبایل: دشمن تلاش دارد از طریق ایجاد ترس، تفرقه و دوقطبی‌سازی، وحدت جامعه را از بین ببرد. ما نباید فریب رعب درونی بیگانگان و منافقین را بخوریم. دشمنان برای ایجاد اختلاف در جامعه اسلامی در تلاش هستند. 

ما باید وحدتی را که در سایه این تهاجم شکل گرفت، محکم‌تر از گذشته حفظ کنیم لذا تبیین این وحدت در سطح منابر نقش‌آفرین است و باید این معنا به دقت دنبال شود. نقش ولی‌فقیه و رهبری نظام باید برای مردم تبیین و روشن‌تر شود. ایشان کسی است که می‌تواند کشور را از بحران‌های ناشی از تجاوز بیگانگان؛ آمریکا و اسرائیل نجات دهد.

تبیین نقش‌آفرینی رهبر انقلاب در بحران‌های ناشی از تجاوز بیگانگان

ایکنا ـ در پایان، مهم‌ترین وظیفه امروز مردم و مسئولان چیست؟

امروز، تبیین نقش‌آفرینی رهبری، امیدآفرینی به آینده، شناخت دشمن، حفظ وحدت و تقویت اعتماد به رسانه‌های ملی از ضروری‌ترین وظایف است. مسئولان و مردم باید با اخلاص، تبعیت از رهبری و تکیه بر توان داخلی، مسیر اقتدار ملی را طی کنند. 

گفت‌وگو از سمیرا انصاری

انتهای پیام

source

توسط jahankhabari.ir