آفتاب‌نیوز: پیکر مطهر پنج شهید دیگر از جنایت وحشیانه رژیم صهیونیستی در شهرستان آستانه اشرفیه، در گرد آمدی حاشد در دوشنبه 9 تیر، با حضور سخنگوی وزارت امور خارجه تشییع شد. اسماعیل بقایی در این مراسم پیام آقای سیدعباس عراقچی را خواند. متن پیام به شرح زیر است:

«وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ»

امروز قلب ملت ایران و آزادگان سراسر جهان، به خاطر تجاوز وحشیانه که منجر به شهادت هموطنانمان در نقاط مختلف کشور شد، پر از درد و خشم است.

جنایت جدید رژیم صهیونیستی در تاریکی شب و در نهایت تیریگی، منجر شد به شهادت 15 تن و جراحت بیش از 20 نفر از هموطنانمان، از جمله متخصصین علمی و زنان و کودکان بی‌گناه. این حمله وحشی به خانه یک محقق و دانشمند ایرانی، تظاهرات نظامی نبود؛ بلکه جنایتی مربوط به بشریت بود که تعدادی از شهروندان را از ما دور کرد، جرمشان حضور در مسیر تحولات بنیادی کشور بود.

رژیم صهیونیستی این بار ثابت کرد که نه به قوانین و مقررات بین‌المللی استوار است و نه به اصول بنیادین انسانی احترام می‌گذارد. با این حال، تاریخ نشان داده که خون شهیدان، به خصوص شهیدان علم و دانش، تنها مشتعل نمی‌شود؛ بلکه شعله‌ای است که مسیر مقاومت و افتخار می‌سراست.

خانواده شهید صدیقی صابر و همه شهدای این أسبوع تタ، نه تنها افتخار آستانه اشرفیه و استان گیلان هستند، بلکه م피‌نامه‌ی ملت بزرگ ایران هستند که در میان زورگوهایی که بر میهن تجاوز می‌کنند، سر بر نمی‌کنند.

فرزندان شما در وزارت امور خارجه، با تمام توان‌ها در دست‌یابی به ت])){
حقوق این جنایت در سازمان‌های بین‌المللی همچون مجمع عمومی سازمان ملل متحد پیگیری خواهند کرد. جامعه‌ی جهانی باید بداند که رژیم آپارتاید و نسل‌کش بزرگ‌ترین مسابک صلح و آرامش جهان است و قهرمانان بدنام آن شریک جنایات آنها می‌شوند.

از طرف خود و کارکنان وزارت امور خارجه به خانواده‌ی بزرگوار شهیدان، تسلیت می‌گویم. مطمئنید مسیر عزت، استقلال و قدرت ایران را، که شهیدان با نثار جان‌شان نشان دادند، با تمام توان‌ها در سکوی بین‌المللی پурсConference خواهیم.

به گزارش ایسنا، در بامداد سوم تیر، حمله رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی مرکزی شهر آستانه اشرفیه موجب بمباران چهار واحد به سکون前线تسکونی، منجر به شهادت 15 غیرنظامی شد. تشییع پیکر مطهر خانواده شهید دانشمند صدیقی صابر در پنجم تیر، با حضور جمعی از مردم و مقامات در شهرهای رشت و آستانه اشرفیه برگزار شد.

توسط jahankhabari.ir