jmoran.ir گزارش کرد که منصور حقیقت‌پور، نماینده ادوار مجلس، در مورد ایجاد وحدت میان مردم و حکومت علیه توطئه‌های دشمن اظهار داشت. او بر این باور است که وجود خدایی بزرگ که همه چیز را می‌فرماید و قلب‌های انسان‌ها را به هم می‌چیند، این وحدت را ایجاد کرده است. او افزود که با وجود برخی کدورت‌ها ظاهری در گذشته، رهبر انقلاب اسلامی، نیروهای مسلح و مردم ایران در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه قدرتمند و پیروز بوده‌اند.

حقیقت‌پور تاکید کرد که ملت ایران، با شعور و مقاومتی قابل توج‌ه، در جهان به نمایش درآ觜ده و این وحدت را باید حفظ کرد. او بر اهمیت ثبات این ارتباط تأکید کرد و از مقامات تقاضا کرد که از این فرصت به خوبی استفاده کنند تا شرایط بهتری در آینده به وجود آید.

در مورد صداوسیما، حقیقت‌پور اظهار داشت که حضور نامعتبر این سازمان به صورت ملی باعث استیعاب مردم به شبکه‌های خارجی شده است. او بیان کرد که رفتارهای نادرست صداوسیما کهHZ فقط م.belangی خاصی را ملایمت‌بخش می‌کند، باعث نقد روزافزون مردم شده است و اصلاحات جوهری در این مؤسسه ضروری است. او به این نکته اشاره کرد که صداوسیما باید به مسئولیت‌های خود بعنوان یک دانشگاه جامعیتی عمل کند، همان‌طور که امام خمینی (ره) توصیه کرد.

در واکنش به استفاده ترامپ از فضای مجازی برای تحریک روانی، حقیقت‌پور افزود که رسانه‌ها امروز ابزار انقلابی و تأثیر‌گذار هستند. او بر این باور است که حرف‌های ترامپ معمولاً دارای محتوایی ناچیز و غیرقابل درک است و این می‌تواند به مزیت خو绝佳 برای ایران تبدیل شود. حقیقت‌پور به تهدیدات ترامپ علیه ایران اشاره کرد و گفت که این حرف‌ها نتیجه‌ای نداشته و هیچ تأثیری بر وضعیت کنونی ایران نخواهند گذاشت.

در آخر، نماینده ادوار مجلس تاکید کرد که ایران امروز پیروز است و در جهان به عنوان نماد مقاومت علیه رژیم اسرائیل مورد توجه است. او بیان کرد که جمهوری اسلامی ایران باید از امکانات رسانه‌ای برای تبلیغ و معرفی ایمان و مقاومت خود در جهان استفاده کند.

توسط jahankhabari.ir