بازداشت زوج اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران

رویداد۲۴|

پلیس کشور اسرائیل یک زوج از این کشور را در شهر راعانانا به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرده است.

به گزارش معتبر فرارو از طریق شبکه کانال ۷ اسرائیل، این بازداشت بر اساس دستور آژانس امنیتی شین بت و توسط کارآگاهان منطقه مرکزی پلیس اسرائیل انجام شده است. زوج مزبور، که هر دو در اوایل دهه سوم عمر خود هستند، از طرف واحد ناحیه شارون بازداشت شدند.

کانال ۷ اسرائیل ادعا کرده است که این زوج تحت امر یک عامل ایرانی فعالیت می‌کردند و عملیات جاسوسی را در اسرائیل انجام می‌دادند.

پس از بازداشت، کارآگاهان پلیس تاکید کردند که به آپارتمان این زوج در شهر راعانانا حمله‌ور شدند و تلفن‌های همراه، کامپیوتر‌ها و دیگر وسایل الکترونیکی آنها را بررسی و ضبط کردند، از جمله پیام‌های مربوط به ارتباطات آنها با طرف ایرانی.

پس از بازداشت، این زوج از سوی پلیس منطقه شارون مورد بازجویی قرار گرفتند و انتظار می‌رود بهزودی در دادگاه برای تصمیم‌گیری در مورد پرونده‌شان حاضر شوند.

توسط jahankhabari.ir