عدم حضور حضور آقای رهبر در مراسم، اتفاقی نادر و بی‌سابقه نیست؛ در واقع این نخست‌ nextState‌ای ایشان است که نظر کارشناسی تیم حفاظت را بر علاقمندی‌ها و تمایلات شخصی خود مقدم قرار می‌دهند.

به گزارش گروه دفاع پرس، کمیل باقرزاده در صفحه شخصی خود نوشته‌است: “بعد از وفات حضرت استاد، آیت‌الله هاشمی شاهرودی (رضوان‌الله علیه)، فرزند ایشان در مصاحبه‌ای با خبرگزاری حوزه گفتند که دو‌سال قبل از وفات پدرشان، حضرت آقا به دیدار عیادت ایشان که مریض بودند، رفته بودند و ایشان گفتند: ‘من همیشه نظر دو گروه را حتماً طی می‌کنم؛ یکی محافظان و دیگری پزشکان. اگر محافظان بگویند که فلان مکان را باید اجتناب کنم، نظر آنها را می‌گیرم و اگر پزشکان توصیه یا درمانی حتمی دهند، بر آن عمل می‌کنم.”

عدم حضور حضرت رهبر در حسینیه امام خمینی (ره) تا پیرو نظر حفاظت

پس از آن، حضرت آقا به فرزند آیت‌الله هاشمی شاهرودی توصیه کرده بودند که به نظر پزشکان گوش دهند. (ظاهراً پزشکان توصیه اعجامی داده بودند اما ایشان به نظر پزشکان طب سنتی اعتماد می‌کردند و نظر پزشکان حرفه‌ای را حمل‌نکردند.) آقازاده آیت‌الله هاشمی شاهرودی اعلام کردند که متأسفانه پدرشان به توصیه حضرت آقا عمل نکردند که این بیماری‌شان را ت褊:Pوسع داد و در نهایت وقتی عمل کردند، خیلی دیر شده بود.

در نتیجه، عدم حضور حضرت آقا در مراسم، اتفاقی نادر و بی‌سابقه نیست؛ بلکه عکس‌العلیل یک سیره و سنت همیشگی و ثابت ایشان است که نظر کارشناسی تیم حفاظت را بر علاقمندی‌های شخصی خود مقدم قرار می‌دهند؛ و همین، درست و حکیمانه است. تنها تفاوت این است که این‌بار ما از این موضوع آگاه شدیم که حضرت آقا بنا بر نظر کارشناسی حفاظت، از شرکت در یک مراسم یا حضور در یک مکان خاص خودداری فرمودند؛ در حالی که اصل این سیره و سنت همیشگی و ثابت از پیش بوده و ایشان همیشه به همین شکل عمل می‌کرده‌اند.

انتهای پیام/ 119

توسط jahankhabari.ir