به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، هلو که در زیان لاتین با نام آلوی ایرانی شناخته می شود ، دارای هسته سخت ، گوشت زرد رنگ و پوستی مخملی شکل است. میوه هلو به دو دسته هسته جدا و هسته چسب تقسیم می شود و شباهت زیادی به میوه های مثل شفتالو و شلیل دارد.
بیشتر بخوانید:
مکملهای آهن را چگونه مصرف کنیم؟
جالب است بدانید شباهت هلو و شلیل به حدی زیاد است که گاهی اوقات محصولات یک باغ هلو حاوی تعداد کمی شلیل نیز هستند و این موضوع در باغ شلیل نیز صدق می کند. جالب است بدانید بر اساس گزارش آمار جهانی هلو پرطرفدارترین میوه در کل جهان است.
هلو میوه درختی به همین نام میباشد که براساس چسبیدن گوشت میوه به هسته، به دونوع هلو هسته جدا و هلو هسته چسب تقسیم بندی میشود.
هلو میوهای نسبتاً ترش و شرین است و مواد قندی و نشاستهای آن به آسانی هضم میشود
خواص هلو برای سلامت و محافظت از کبد
یکی از خاصیت های مهم هلو برای بدن این است که می تواند باعث پاک سازی و سم زدایی کبد شود که همین امر می تواند بدن را از بیماری های بسیار محفوظ نگه دارد. مطالعه ای که اخیرا انجام شده است نشان داده که هلو می تواند از کبد محافظت کند.
هلو دارای خواصی می باشد که می تواند از کبد در مقابل بیماری های شایع کبدی مانند اختلال کبد سمی محافظت کند.
اختلال کبد سمی بیماری است که در صورتی که در زمان درمان طولانی بیماری هایی به وجود می آید و مشکلات زیادی در بدن ایجاد می کند. جالب است بدانید در فرهنگ شرقی هلو را از قدیم به عنوان یک عنصر سم زدایی کننده بدن می شناسند و با خشک کردن هلو چای های مخصوصی برای سم زدایی و پاک سازی بدن می سازند.
خواص هلو برای درمان سنگ کلیه
سنگ کلیه یکی از بیماری های رایج کلیوی است که خیلی افراد با آن دست و پنجه نرم می کنند و به سبب این بیماری درد زیادی را متحمل می شوند.
یکی از خاصیت های هلو این است که می تواند به درمان سنگ کلیه کمک شایانی کند. همانطور که می دانید هلو به دلیل وجود آب فراوانی که دارد از میوه های دیورتیک یا ادرار آور محسوب می شود.
خواص هلو برای پیشگیری از آلزایمر
هلو یکی از میوه های بسیار پرطرفداری است که برای سلامت مغز بسیار مفید است.
این میوه که محبوب ترین میوه در جهان است به دلیل اینکه حاوی مقادیر غنی از فولات است برای سلامت و تقویت مغز بسیار مفید است.
انتهای پیام/