به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ نصیرزاده در گفت‌و‌گو تلفنی با آنجی موتشخا، اظهار کرد: ما نیز برای جلوگیری از گسترش بحران، با درخواست آنها موافقت کردیم، اما همچنان آماده پاسخگویی قاطع به هرگونه تجاوز هستیم.

وی افزود: اکنون زمان آن رسیده است که کشور‌های مستقل مانند ایران، آفریقای جنوبی و سایر اعضای بریکس، اقدامات مؤثرتری در برابر سیاست‌های سلطه‌گرایانه آمریکا و رژیم صهیونیستی اتخاذ کنند.

وزیر دفاع آفریقای جنوبی نیز در این تماس گفت: مردم و دولت ما مخالف حملاتی هستند که علیه ملت ایران صورت گرفت.

وی افزود: ما از تمامیت ارضی ایران حمایت می‌کنیم. دفاع ایران، موجب تقویت روحیه آزادی‌خواهان در سراسر جهان شد. قدرت و مقاومت ایران الهام‌بخش همه ملت‌هاست. ما به یاد داریم که ایران در روز‌های سخت کنار ما ایستاد و امروز نیز در مقابل تهدیدات، باید کنار هم از استقلال و امنیت ملت‌هایمان دفاع کنیم.

منبع: باشگاه خبرنگاران

source

توسط jahankhabari.ir