به گزارش خبرنگار سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، آیتالله کاظم صدیقی، امام جمعه موقت تهران، در خطبههای نماز جمعه امروز بیست و هفتم تیرماه ۱۴۰۴، در خطبه اول اولین و آخرین نسخه نجات بشر را تقوا دانست و گفت: در آیه ۱۲۰ سوره آل عمران، خداوند فرموده اگر شما با دو بال پرواز کنید، همواره در حال اوج هستید و هیچ چیزی از ناحیه دشمنان بر شما تحمیل نمیشود. اگر تمام شیاطین عالم و فراعنه جمع شوند، به کسی که سپر صبر دارد و در سنگر تقوا مستقر است، ضرر و زیانی نمیتوانند وارد کنند زیرا صبر و تقوا دو بال مهم انسان هستند.
وی با تأکید بر لزوم پیروی از رهبران الهی خاطرنشان کرد: کسانی که در خط آسمانی رهبری هستند و زندگی آنها بر اساس اجرای دستورات الهی است، خوددرمانی نکرده و از کسانی که با زندگی آشنا هستند، سبک زندگی میآموزند. نور انبیا در وجود صدیقین منعکس است و شهدا آینه خدا هستند. شهید به معنای الگو، شاهد و کسی است که از حجابها عبور کرده است. وقتی جسم ما در راه خدا آغشته به خون شود، مقام فنا به انسان دست داده و این مقام عین بقاء بالله است.
آیتالله صدیقی با یادآوری سالروز شهادت امام زین العابدین (ع)، به کتاب «انسان ۲۵۰ ساله» رهبر انقلاب اشاره و تصریح کرد: در این کتاب، رهبری به اتصال حرکات و نقشآفرینان همه دوازده معصوم در یک مسیر پرداخته است. همه این بزرگواران در مسیر تشکیل حکومت الهی و نجات امت از گردن کلفتهای دوران تلاش کردند. جریان کربلا یکی از مسیرهای منسجم و حلقههای درهم تنیده این حرکت است.
امام جمعه موقت تهران با تأکید بر اینکه ملت ایران در این ۴۶ سال داغ دیده و عقب نشینی نکردند و نگذاشتند نام شهدا فراموش شود، خاطرنشان کرد: امام سجاد نیز با گریه بر مظلوم آبروی ظالم را بُرد و مجالس امام حسین و گریه بر مظلوم را رونق دادند.
آیتالله صدیقی، در خطبه دوم نماز جمعه با بیان اینکه جنگ ۱۲ روزه عزتآفرین و کانون ایجاد ارزشهای والا بود، گفت: این جنگ متجلیکننده اقتدار دین، وحدت و انسجام ملی و عظمت امامت ولایت فقیه به عنوان یک باور است. در جنگ اُحد، خداوند فرمود کسانی که به فراخوان رهبری پاسخ داده، پیروز شدند زیرا رهبری در اسلام قاعده و قانون جلوه خداست و استجابت الله و استجابت رسول در یک خط دیده میشود.
وی در ادامه ماجرای جنگ احد تأکید کرد: مومنین در قدم اول پیروز شدند و مشرکین پا به فرار گذاشتند، اما به دلیل چهار مسئله، این قضیه برعکس شد و فرصت تبدیل به تهدید گردید. پیامبر اعظم (ص) از همین تهدید شکننده تلخ فرصتی جدید خلق کردند که برای همیشه کلاسی شد تا ما نیز از آن درس بگیریم و به پیروزیهای پیشبینی نشده دست یابیم.
امام جمعه موقت تهران خاطرنشان کرد: «شرایط سختی پس از این جنگ بر پیامبر ما تحمیل شده بود. آنهایی که در گوشه و کنار خود را مخفی کرده بودند، وقتی دیدند پیامبر زنده است، با وجود شکست قشون، جمع شدند. وقتی پیامبر فراخوان کرد، مجروحین به فرمان او دشمن را تعقیب کردند و با ۵۰۰۰ ملائک به فرمان خدا به کمک آنها آمدند. وجود پیامبر امیدآفرین بود.
وی با اشاره به حمله دشمن و شهادت فرماندهان کارآزموده کشورمان، به توطئه های دشمن اشاره کرد و افزود: دشمنان فکر میکردند که با از بین بردن سر نظام، قدرت را نابود کرده و ریشه نظام را برای همیشه قطع خواهند کرد. در این شرایط، حضرت آیتالله امام خامنهای در یک پیام تلویزیونی به مردم روحیه دادند و به عنوان نماینده نبی مکرم اسلام و امام زمان، قهرمانانه ظاهر شدند.
تولیت مدرسه امام خمینی ایجاد انسجام، تزریق امید و اطمینان به پیروزی، سخنان قاطع و انتصاب فرماندهان جدید را نشاندهنده تدبیر و حکمت رهبر معظم انقلاب دانست و ادامه داد: گویا این فرماندهان از قبل آماده بودند تا جبهه هرگز به خلأ فرماندهی گرفتار نشود. رهبر ما تاج افتخار ملت بزرگ ایران است و در سختترین شرایط نیز چهرهای شاداب دارند. امامت و امت در این ۱۲ روز نقش و خاصیت خود را نشان دادند. یکی از مشاهیر هند به حضرت آقا گفت که خوشبختم در زمان شما زندگی میکنم و اگر شما را نمیدیدم، کلمه شجاعت فقط در کتابها بود. نخستوزیر ژاپن نیز تحلیلهایی درباره رهبر ما دارد.
وی در پایان خطاب به جامعه تأکید کرد: باید واحد باشید و وحدت و انسجام را حفظ کنید و هر صدای تفرقه را صدای دشمن تلقی کنید.
source