دیدار دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با خانواده سرلشکر شهید مهدی ربانی

محمدباقر ذوالقدر با حضور در منزل سرلشکر شهید مهدی ربانی معاون عملیات ستاد کل نیرو‌های مسلح، گفت: ثمرات دفاع مقدس۱۲روزه را در هوشیاری بیشتر، تعالی وحدت ملی و ارتقاء توان دفاعی نیرو‌های مسلح خواهیم دید.

خبرگزاری میزان

به گزارش مرکز رسانه و روابط عمومی مجمع تشخیص مصلحت نظام،  محمدباقر ذوالقدر با حضور در منزل خانواده شهید مهدی ربانی معاون عملیات ستاد کل نیرو‌های مسلح، با خانواده این شهید والامقام، دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در این دیدار ضمن عرض تبریک و تسلیت شهادت این سردار گفت: شهید ربانی که سال‌ها افتخار جانبازی در راه اسلام را داشتند سرانجام به آرزوی قلبی خود رسید. خداوند همه ما را قدردان خون این شهید عزیز و ادامه دهنده راه آنها قرار دهد. 

ذوالقدر در این دیدار که با ذکر خاطراتی از شهید ربانی همراه بود گفت: غم فراق این عزیزان برای همه ما سخت است باور به زنده بودن شهیدان و امید به حمایت و شفاعت ایشان، دل‌ها را گرم می‌کند. خوشا به حال شهدا که خداوند آنها را بر می‌گزیند. شهادت اجر و پاداش افرادی است که در میدان جهاد در راه خدا، شایستگی خود را اثبات کرده‌اند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با ممتاز و کم‌نظیر خواندن سردارانی که در این جنگ به شهادت رسیدند گفت: خون پاک و مظلومانه این فرماندهان و هم چنین دانشمندان و نخبگان علمی و هسته‌ای که مجاهدان بی‌نام و نشان عرصه پیشرفت کشور هستند و مردم عزیز از مردان، زنان و کودکانی که به دست رژیم جنایتکار و دژخیم صهیونیستی به شهادت رسیدند، پشتوانه وحدت و انسجام ملی و عزم و اراده نیرو‌های مسلح و در نتیجه پیروزی ملت ما در این جنگ تحمیلی گردید.

انتهای پیام/

source

توسط jahankhabari.ir