تاریخ انتشار •به روز شده در
کیلومترها دورتر از نقطهای که اسرائیل در غزه در حال جنگ است در پایگاه نظامی کرم شالوم سربازان عرب که بیشتر آنها مسلمان هستند به خدمت برای ارتش اسرائيل در «گردان بادیه نشین» افتخار میکنند.
سرهنگ دوم نادر ایدات، فرمانده بادیه نشینان گردان، میگوید: «در ۷ اکتبر زنی را دیدم که به سرش شلیک شده بود. من خودم مسلمان هستم و هیچ جملهای در دین اسلام وجود ندارد که بگوید کشتن افراد اشکالی ندارد. این چیزی است که اسلام را با حماس متمایز میکند، گروهی تروریستی که افراد غیرنظامی را میکشد.»
فتاح برمن، تحلیلگر ژئوپلیتیک اسرائیلی و بنیانگذار آکادمی یادگیری خاورمیانه، به The Dispatch میگوید: «جامعه بادیه نشین به طور سنتی یک جامعه قبیلهای بود که با یافتن مسیرهای تجاری از طریق بیابان به تجارت میپرداختند. با گذشت زمان، آنها این تکنیکها را از پدر به پسر منتقل کردند: چگونه در صحرا سفر کنیم، چگونه حیوانات را ردیابی کنیم، چگونه از پوشش گیاهی استفاده کنیم. این معاملات آنها را به ردیابهای عالی تبدیل کرد.»
او در ادامه میافزاید: «از زمان جنگ اعراب و اسرائیل در سال ۱۹۴۸، بادیه نشینها با نیروهای اسرائیلی برای گشت زنی در مرزها، شناسایی قاچاقچیان و شناسایی تروریست هایی که از طریق مرزها وارد میشوند، همکاری کرده اند.»
بسیاری از بادیهنشینها از زمان آغاز جنگ اسرائيل با حماس در کنار سربازان این کشور جنگیدهاند و دستکم ۶ نفر از آنها در کنار سربازان یهودی در این جنگ کشته شدهاند.
در ۷ اکتبر، زمانی که جنگجویان حماس به کیبوتس و پایگاه های نظامی نقب غربی حمله کرد، نیروهای بادیه نشین از اولین کسانی بودند که در صحنه حضور داشتند.
در یک نمونه، یک سرباز یونیفرم نظامی اسرائیلی خود را درآورد و به زبان عربی صحبت کرد تا مهاجمان را قبل از اینکه دیگران از فاصله نزدیک به آنها شلیک کنند، از مخفیگاه خارج کنند. آنها همچنین در نوار غزه مستقر شده اند، جایی که به شناسایی اعضای حماس، سلاحها و تونلهای این گروه کمک میکنند.
بادیه نشینان در حال حاضر بر خلاف مردان و زنان یهودی و مردان دروزی، که خدمت سربازی برای آنها اجباری است، به صورت داوطلبانه در نیروهای دفاعی اسرائیل (IDF) ثبت نام می کنند. قبل از حمله حماس، خدمت داوطلبانه نظامی در میان بادیه نشینان در جوامع غالباً جزیره ای در سراسر اسرائیل بسیار غیرمعمول بود.
اکنون، سربازان بادیه نشین میگویند که با افتخار یونیفورم خود را در خانه می پوشند. برای بسیاری، پیوستن به ارتش اسرائیل همچنین راهی برای ادغام در جامعه گستردهتر اسرائیل ارائه میکند. سربازان بادیه نشین میتوانند پس از تقریبا سه سال خدمت سربازی، شغل نظامی را دنبال کنند یا وارد نیروی کار غیرنظامی شوند.
بادیه نشینان اسرائیلی به عنوان یکی از فقیرترین جوامع در کشور، به طور فزاینده ای به دنبال خدمت سربازی هستند تا زندگی بهتری برای خود رقم بزنند. اما برخی دیگر به جرم و جنایت روی آورده اند، به ویژه قاچاق مواد مخدر، اسلحه و مردم از کرانه باختری و شبه جزیره سینا. موارد پراکنده ای از حملات تروریستی بادیه نشینان نیز وجود داشته است، اگرچه تلاشهای حماس برای استخدام بادیه نشینان برای اهداف خود تا حد زیادی شکست خورده است.
اما مناقشات مستمر زمینی بین بادیه نشینان نقب و دولت اسرائیل خطر باز شدن درها را به روی افراط گرایی گسترش میدهد.
بادیهنشینان شهرکهای شناخته شده زیادی دارند، اما ادعای آنها بر روی زمینهای بزرگتر و تلاش برای ساختن دهکدههای ناشناخته، آنها را در تقابل با اورشلیم قرار داده است که گاهی دستور تخریب ساخت و سازهای غیرقانونی را صادر می کند. ایجاد محلههای جدید مستلزم تأیید وزارت کشور اسرائیل است که اغلب حق بادیهنشینان برای ساخت و ساز در زمینهای دولتی را رد کرده است.
این جوامع همچنین فاقد خدمات اولیه مانند آب و برق و آژیرهای هشدار دهنده و پناهگاههایی هستند که در سایر شهرداریهای اسرائیل از حملات تسلیحاتی محافظت میکنند. حمله ایران به اسرائیل در ماه آوریل بر این نیاز برآورده نشده صحه گذاشت، زمانی که بقایایی موشک منهدم شده یک دختر ۷ ساله بادیه نشین را در خانه اش در روستای ناشناس نقب در الفرعه به شدت مجروح شد.
به کانال تلگرام یورونیوز فارسی بپیوندید
علیرغم آنچه برخی آن را بیتوجهی دولت توصیف می کنند، بسیاری از بادیه نشینان به «هویت اسرائیلی» خود میبالند.
source
سئو سایت