سفیر آلمان در اوکراین روز جمعه اعلام کرد که کی‌یف سومین سامانه پدافند هوایی پاتریوت خود را از آلمان دریافت کرده است.

آگهی

وزارت دفاع روسیه روز جمعه ۵ ژوئیه (۱۵ تیر ۱۴۰۳) اعلام کرد که در حال برگزاری تمرینات نظامی با «پرتابگرهای متحرک موشک اتمی یارس» است. این در حالی است که هنوز مدت کوتاهی از انجام «رزمایش‌ استقرار سلاح‌های هسته‌ای تاکتیکی» که به طور مشترک با بلاروس برگزار شده بود، نمی‌گذرد.

این وزارتخانه آورده است که خدمه‌ای که مسئول عملیات شلیک موشک‌های «یارس / Yars» هستند در حداقل دو منطقه مختلف قرار است بیش از ۱۰۰ کیلومتر را برای استقرار این پرتابگرها و استتار آن‌ها تمرین کنند.

وزارت دفاع روسیه همچنین ویدئویی منتشر کرد که نشان می‌دهد یک پرتابگر سیار در امتداد مسیرهای جنگلی مانور می‌دهد و قبل از اینکه سربازان آن را با شبکه‌های استتاری بپوشانند، موضع می‌گیرد.

وزارت دفاع افرود که «در آینده نزدیک رزمایش‌های مشابهی توسط سایر یگان‌های موشکی برگزار خواهد شد.»

روسیه در ماه ژوئن، در واکنش به آنچه مسکو به عنوان تهدید قدرت های غربی توصیف کرد، در کنار بلاروس، رزمایش هایی را شامل تسلیحات هسته ای تاکتیکی برگزار کرد.

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه در آن زمان گفت که مسکو برای تضمین پیروزی در اوکراین نیازی به استفاده از سلاح‌های هسته‌ای ندارد، اما اضافه کرد که تغییر دکترین هسته‌ای این کشور را رد نمی‌کند.

اوکراین سومین سامانه پدافند هوایی پاتریوت را از آلمان دریافت می‌کند

در همین حال، سفیر آلمان در اوکراین روز جمعه اعلام کرد که کی‌یف سومین سامانه پدافند هوایی پاتریوت خود را از آلمان دریافت کرده است.

این امر در حالی صورت می‌گیرد که ماه‌ها از درخواست اوکراین برای دریافت این تجهیزات می‌گذرد. کی‌یف اصرار دارد که سامانه پاتریوت برای محافظت از غیرنظامیان و زیرساخت‌ها در برابر حملات هوایی روسیه ضروری است.

مسکو در فصل بهار حملات هوایی خود به شبکه ملی برق اوکراین را از سر گرفت که منجر به خاموشی‌های گسترده در این کشور جنگ‌زده شد.

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین در اوایل سال جاری میلادی، اعلام کرد که کشورش دست‌کم به ۷ سامانه پاتریوت اضافی برای دفاع نیاز دارد.

مارتین یاگر، سفیر آلمان در اوکراین در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «[سامانه پاتریوت] به بهبود حفاظت از غیرنظامیان و زیرساخت‌ها کمک خواهد کرد. خدمه اوکراینی آموزش‌های مناسب را با موفقیت در آلمان به پایان رساندند.»

کی‌یف ابراز امیدواری کرده است که در نشست هفته آینده ناتو در واشنگتن در مورد تجهیزات دفاع هوایی پیشرفت‌هایی حاصل شود. یک مقام ارشد وزارت خارجه آمریکا گفته است که انتظار می‌رود کی‌یف «خبرهای خوبی» در این اجلاس دریافت کند.

روسیه در ماه فوریه ۲۰۲۲ تهاجم تمام عیار خود به اوکراین را آغاز کرد و به طور منظم از زرادخانه موشک‌ها و پهپادهای خود برای انجام حملات دوربرد استفاده کرده است.

source
سئو سایت

توسط jahankhabari.ir