به گزارش خبرگزاری تسنیم، به تازگی علیرضا اسفنانی سخنگوی تعزیرات حکومتی در خصوص  آشفتگی بازار موبایل در ایران گفته است، اگر کار واردات تلفن همراه که یک کار کاملا تخصصی است، توسط شرکت‌های متخصص در این حوزه که از سوی شرکت‌های مادر، دارای نمایندگی هستند،  صورت بگیرد، علاوه بر اینکه کالای تقلبی، ریپک و قاچاق از بازار جمع خواهد شد به ما هم در تنظیم بازار و خدمات‌رسانی به مردم کمک خواهد کرد.

سخنگوی سازمان تعزیرات گفته بود، امروز بیش از 280 شرکت دارای مجوز در حوزه واردات تلفن همراه هستند و اگر موبایل که یک کالای تخصصی استف واردات توسط شرکت‌هایی که نمایندگی رسمی هستند صورت بگیرد.

به گزارش تسنیم، آیفون‌های رفرش و ریپک شده به عنوان کالای نو در گمرک اظهار می‌شوند که نوعی بیش‌اظهاری در رویه واردات است. چنین رویه‌ای سبب سودهای خلاف و بادآورده برای واردکننده و زیان دولت(چالش در تراز تجاری) و مصرف‌کننده شده است.

این همان موضوعی است که در گزارش کارشناسی سازمان توسعه تجارت در شهریور سال گذشته نیز به آن اشاره شد. با این وجود خبری از تغییر در این رویه نیست.

مسئله‌ای که باید به آن توجه شود این است که در حال حاضر با واردات آیفون 13 و مدل‌های قبلی بخشی از ارز تخصیص یافته به واسطه بیش اظهاری انجام شده در مورد آیفون‌های رفرش و ریپک به جیب متخلفان می‌رود.

انتهای پیام/

source
سئو سایت

توسط jahankhabari.ir