به گزارش خبرنگار ایکنا، حجتالاسلام والمسلمین کاظم صدیقی، خطیب جمعه تهران در خطبه اول نماز جمعه پنجم مرداد ماه تهران که در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) برگزار شد، با دعوت نمازگزاران به در پیش گرفتن تقوای الهی گفت: تقوا، راهنما و تأمینکننده توشه راه ماست و خداوند انسانهای باتقوا را دوست میدارد و آنها را راهنمایی خواهد کرد.
وی افزود: در هر وعده نماز تحت هدایت الهی قرار میگریم و راه و هادیان را میشناسیم و به همین دلیل پروردگار عزیز همه مؤمنان را به تقوا دعوت کرده است. یکی از راههایی که امام زمان(ع) ما را جذب خواهد کرد پاک بودن و تقوا داشتن است؛ آنهایی که هوای دیدار امام زمان(ع) را دارند باید همانند او پاک باشند و لذا هرگاه وجود ما طهارت پیدا کند میتوان با ایشان همراه بود. پاکزبان، پاکفکر و پاکفطرت بودن از شاخصههای انسان مؤمن است.
خطیب جمعه تهران با بیان اینکه در ایام عزاداری امام حسین(ع) باید از شعائر حسینی مدام سخن گفته شود، گفت: در زیارت عاشورا چندین بار از خداوند خواسته شده ما را همراه امام حسین(ع) و اولیای الهی قرار دهد و به ما معرفت حسینی بدهد و اشکها و انتظارات و لباس عزایی که بر تن میکنیم را ببیند و دعای ما را مستجاب کند. خدا در ژرفای وجود ما آتش عشق به امام حسین(ع) را قرار داده و از پروردگار میخواهیم نگذارد هیچگاه این آتش خاموش شود.
صدیقی بیان کرد: شرکت در نماز جمعه مظهر وحدت، اقتدار، اخوت و برادری، همپوشانی، همدلی و یکی از کانونهای محبت خداست. علاوه بر اینکه در صفوف نماز جمعه دوشادوش هم ایستادهایم و همه با هم به سوی خدا میرویم، برای اجرای دستورات الهی هم اعلام آمادگی میکنیم و یاد و نام خدا را مدام تکرار میکنیم. یکی دیگر از آثار و تبعات مثبت شرکت در نماز جمعه، تحقق وحدت در تفکر است. از آنجا که مقصد همه ما به سمت خداست، اینگونه نمازها هم مصداق لقاءالله است. نماز جمعه را باید مظهر حاکمیت ولی خدا دانست و همه نمازگزاران جمعه نشان میدهند که زیر پرچم ولی فقیه ایستادهاند و میخواهند زیر این پرچم نورافشان و مصون از اشتباهات باشند.
وی با بیان اینکه اگر عشق به امام حسین(ع) وجود ما را متحول کند، دلهای عاشق به محفل عشاق تبدیل خواهند شد، گفت: انسان عاشق حاضر است خون خود را فدای مکتب و مقصد حسینی کند. باید تلاش کنیم همه کارهایمان در مسیر رضایت خداوند باشد و به از نفس اماره تمکین نکنیم.
بنابراین گزارش، حجتالاسلام صدیقی در خطبه دوم نماز جمعه تهران با اشاره به دیدار اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی با نمایندگان مجلس شورای اسلامی گفت: آنچه که رهبر معظم انقلاب اسلامی در این دیدار مطرح کردهاند مبنای فکری و عقلانی دارد و از چشمه تقوا نشئت میگیرد. مطالباتی که در این دیدار رهبر معظم انقلاب اسلامی مطرح کردهاند، مطالبات همه مردم محسوب میشوند و امیدوارم نمایندگان جدید به این مطالبات توجه داشته باشند.
وی افزود: در روز قیامت از همه ما سؤال میپرسند و لذا کرسی نمایندگی کرسی شخصی نیست و مربوط به 80 میلیون ایرانی است و حقالناس است و به همین دلیل نمایندگان پیش از هر اقدامی باید وجدان خود و رضایت مردم و خداوند را در نظر داشته باشند. نمایندگان جدید نباید جزیرهای عمل کنند و لازم است کلیت کشور را در نظر بگیرند زیرا جزیرهای عمل کردن منجر به فلجشدگی کشور و افزایش مشکلات خواهد شد.
خطیب جمعه تهران با بیان اینکه مجلس جدید باید با دولت چهاردهم تعامل سازنده داشته باشد، گفت: هیچ نماینده و هیچ فردی نباید به بگوید من که به این رئیس جمهور رأی ندادهام و چرا باید از او حمایت کنم؛ چه رأی داده باشید و یا نداده باشید امروز فرد منتخب، رئیس جمهور تمام کشور است و بعد از رهبری شخص دوم و نیز شخصیت اول اجرایی محسوب میشود و باید همه به او کمک کنیم و او را تنها نگذاریم.
صدیقی با بیان اینکه کابینه دولت چهاردهم باید ذوب در ولایت باشد، اظهار کرد: به نظر من بهتر است آقای رئیس جمهور قبل از معرفی وزرای پیشنهادی با نمایندگان مجلس مشورتی داشته باشد تا شکاف و زاویهای به وجود نیاید و روند تأیید صلاحیت وزرا تسهیل و تسریع شود. ایران خانه همه ماست و ضرورت دارد قوای سهگانه همکاری و هماهنگیهای لازم با هم داشته باشند. همچنین لازم است مراقب بود به خائن و فرد غیرامین مسئولیت داده نشود و به همین دلیل وزرا باید به اتحاد و ولایت اعتقاد قلبی و عملی داشته باشند. از نظر قانونی ولایت فقیه راهبر اصلی سیاستهای کلی نظام است و شرعاً اطاعت از ایشان واجب بوده و مخالفت با ولایت فقیه مخالفت با امام زمان(ع) محسوب میشود.
وی با اشاره به فلسفه تنفیذ حکم ریاست جمهوری گفت: تنفیذ حکم ریاست جمهوری یک مقوله دینی و ملی است. رهبر معظم انقلاب در طی یک مراسم رسمی آرای مردمی را تنفیذ میکنند و به رأی مردم قداست میدهند و از همه مهمتر مسئولیت رئیس جمهور را مشروعیت میبخشند.
انتهای پیام
source