به گزارش بولتن نیوز به نقل از ایسنا، طبق ماده ۲۰۴ آیین‌نامه داخلی مجلس، ابتدا برنامه و خط مشی و اصول کلی دولت و ترکیب هیئت وزیران بررسی شد و رئیس‌جمهوری به مدت ۱۵۰ دقیقه برای تشریح برنامه دولت، معرفی وزیران و دفاع از وزرای پیشنهادی فرصت داشت که در دو نوبت به دفاع از برنامه‌های دولت پرداخت و بخش بیشتر وقت خود را هم برای دفاع از برنامه ارائه شده به نمایندگان موافق داد.

 

پس از آن مجلس با اظهارات ۵ نفر از نمایندگان مخالف و ۵ نفر از نمایندگان موافق که با حفظ ترتیب یک نفر مخالف و یک نفر موافق و هرکدام به مدت ۱۵ دقیقه انجام می‌شود، به بررسی برنامه دولت و ترکیب هیئت وزیران پرداختند.

 

پس از آن، مجلس بررسی برنامه‌ها و صلاحیت هر یک از وزیران را به ترتیب حروف الفبا آغاز کرد. در این روند برای هر وزیر، دو نفر از نمایندگان مخالف و دو نفر از نمایندگان موافق، هرکدام به مدت ۱۵ دقیقه فرصت اظهار نظر خواهند داشت. با پایان اظهارات مخالفان و موافقان، وزیر پیشنهادی یا – در صورت صلاحدید – شخص رئیس‌جمهوری، به مدت ۳۰ دقیقه برای دفاع از برنامه و صلاحیت وزیر پیشنهادی فرصت دارند.

 

همچنین رئیس‌جمهوری می‌تواند با استفاده از وقت وزیران در پایان و به‌طور یک‌جا از آنان دفاع کند. پس از آن رای ‌گیری، شمارش و اعلام نتیجه آرا برای تمامی وزرای پیشنهادی انجام خواهد شد. 

 

ردیف وزیر پیشنهادی وزارتخانه موافقان مخالفان نتیجه‌بررسی‌صلاحیت

 

۱علیرضا کاظمی آموزش‌وپرورش

 

کمیسیون آموزش

 

بدون مخالف

 

۲ستار هاشمی ارتباطات‌

 

*کمیسیون صنایع

 

*کمیسیون فرهنگی

 

۳اسماعیل‌ خطیب اطلاعات

 

۴عبدالناصر همتی اقتصاد

 

۵عباس عراقچی امور خارجه

 

۶محمدرضا ظفرقندی بهداشت

 

۷احمد میدری تعاون، کار و رفاه‌

 

۸غلامرضا نوری قزلجه جهاد کشاورزی

 

۹امین‌حسین رحیمی دادگستری

 

۱۰عزیز نصیرزاده دفاع

 

۱۱فرزانه صادق مالواجرد راه و شهرسازی

 

۱۲محمد اتابک صنعت

 

۱۳حسین سیمایی صراف علوم

 

۱۴عباس صالح شریعتی فرهنگ و ارشاد

 

۱۵اسکندر مومنی کشور

 

۱۶رضا صالحی‌امیری میراث فرهنگی

 

۱۷محسن پاک‌نژاد نفت

 

۱۸عباس علی‌آبادی نیرو

 

۱۹احمد دنیامالی ورزش و جوانان

source

توسط jahankhabari.ir