به گزارش خبرنگار ایکنا، حجتالاسلام والمسلمین محمدمهدی عربانصاری، معاون استانهای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در نشست ستاد مرکزی انتفاضه و قدس که عصر امروز، سهشنبه 20 شهریورماه با موضوع «برگزاری باشکوه سالگرد عملیات طوفان الاقصی» در سالن اجتماعات شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد، گفت: طوفان الاقصی ماهیت پلید رژیم صهیونیستی را به دنیا معرفی کرد و هیمنه فرزندان سلحشور مقاومت را به رخ جهانیان کشید. طوفان الاقصی به عنوان افتخار و سند بزرگی از مقاومت باقی خواهد ماند و ما همه برای حفاظت این سرمايه مسئول هستیم.
وی به ضرورت دریافت و بررسی پیشنهادات برای برگزاری باشکوهتر سالگرد طوفان الاقصی اشاره کرد و افزود: طوفان الاقصی حقیقتهایی را برای ما روشن کرد؛ یکی از این حقایق باور مردم غزه بود. مقاومت مردم غزه از کودک تا کهنسال در برابر این همه جنايت و بمباران آن هم با روحیه، رشادت، اعتقاد و باورهایی که دارند، بینظیر است.
معاون استانهای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با تأکید بر اینکه امروز مردم غزه را قهرمان مبارزه با استکبار و صهیونیسم میدانیم، اظهار کرد: حقیقت دوم عمق جنایات اسرائیل و حمایتهای آمریکا از آنها بود به طوری که دستگاههای تنفس را از نوزادان در بیمارستانها قطع کردند. واقعا غزه سند سنگین عليه جنايت آمریکا است و این سند برای اینکه آمریکا به عنوان سردمدار استکبار معرفی شود، کفایت میکند.
وی ادامه داد: حقیقت سوم این است که با طوفانالاقصی هیمنه اسرائیل فرو ریخت. اولین ثمره طوفانالاقصی فروریختن این هیمنه بود به طوری که اگر آمریکا آنها را تجهيز و تسلیح نمیکرد، قطعا تا امروز نمیتوانستند به این اندازه جنايت کنند.
حجتالاسلام عربانصاری از بیتوجهی کشورهای همسایه غزه نسبت به وضعیت کودکان و زنان گلایه کرد و گفت: با وجود تحریمهای سنگین علیه مردم غزه اما کشورهای همسایه فلسطین، بنادر خود را در اختیار رژیمصهیونیستی قرار دادهاند و حتی در سرزمینهای اشغالی سرمایهگذاری کردند تا خسارات وارد شده به رژیم صهیونیستی را جبران کنند.
در ادامه سید مجتبی ابطحی، دبیرکل کنفرانس بینالمللی حمایت از انتفاضه فلسطین مجلس شورای اسلامی در سخنانی با بیان اینکه نبرد تاریخی غزه وارد ماه دوازدهم خود شده، گفت: هیچ فردی تصور نمیکرد این نبرد تا این اندازه طول بکشد. نبرد وارد مرحلهای شد که شاهد شکلگیری هندسه جدیدی در جهان هستیم که متأثر از جنایات علیه مردم غزه است و جهان به دو دسته حامی فلسطین و ضد فلسطین تبدیل شده است.
ابطحی افزود: این نبرد در شرایطی وارد ماه دوازدهم خود شده است که شمار قربانیان عملیات رژیم صهیونیستی در نوار غزه به بیش از ۴۱ هزار شهید، ۹۴ هزار و ۹۲۵ زخمی و ۱۰۰هزار مفقود رسیده است و ۷ و دو دهم درصد مردم غزه قربانی شدهاند.
دبیرکل کنفرانس بینالمللی حمایت از انتفاضه فلسطین مجلس گفت: استقامت مردم غزه بینظیر بوده به طوری که در دانشگاهها و اقصی نقاط جهان شاهد حمایت، اعتصابات و تجمعات در پی حمایت از مردم غزه هستیم. همچنین در این مدت شاهد هستیم که ۳۵۰ هزار نفر در تلآویو عليه نتانیاهو اعتراض کردهاند.
ابطحی با تاکید بر اینکه در سالگرد عملیات طوفانالاقصی، باید این روند زنده، پویا و جریانساز گرامی داشته شود، اظهار کرد: با توجه به شهادت اسماعیل هنیه به منزله شهید شاخص محور مقاومت که بر گردن محور مقاومت حق دارد، مراسم گرامیداشت و تجلیل از این شهید نیز برگزار میشود.
وی اظهار کرد: امسال باتوجه به اینکه نهادهای مختلف درصدد برگزاری باشکوه سالگرد طوفانالاقصی هستند از ۱۱ تا ۱۹ مهرماه این مراسم به همراه تجلیل از مقام شهید هنیه برگزار خواهد شد.
دبیرکل کنفرانس بینالمللی حمایت از انتفاضه فلسطین مجلس بیان کرد: با توجه به بازگشایی مدارس و دانشگاهها در مهرماه درنظر داریم تا مراسم متعدد داشته باشیم و حیات طیبه دانشگاهها و مراکز علمی را تقویت کنیم.
ابطحی در پایان بر نامگذاری روزها و برنامهریزی برای تجمعها طی این ایام به ویژه تجمع گسترده و فراگیر در 13 مهرماه تصریح کرد.
در ادامه حسین کنعانیمقدم، کارشناس مسائل سیاسی به سخنرانی پرداخت و گفت: ملت مظلوم فلسطين به دلیل ایستادگی یکساله بر این جناياتها، ملت مقتدر هستند.
وی با اشاره به ضرورت جهاد تبیین درباره جنایتها و نسلکشی رژيم صهيونيستی و ايستادگی مردم غزه در این یکسال، افزود: این موضوع میتواند به عنوان الگو به جهان معرفی شود و نقش رسانهها در این زمینه حائز اهمیت است.
کنعانیمقدم تصریح کرد: توجه به اینکه در آستانه چهلمین روز شهادت شهید هنیه قرار داریم باید مراسم گرامیداشت برای ایشان در نظر گرفته شود. همچنین لازم است برنامههایی با محوریت کودکان و زنان به منظور تبیین جنايتهای اسرائیل علیه زنان و کودکان برگزار شود.
سپس حجتالاسلام والمسلمین سید محسن محمودی، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران در سخنانی گفت: در این یکسال ملت ایران اقدامات قابل توجه و باشکوهی درباره فلسطین انجام دادند که نقش رسانهها در انعکاس اخبار بینظیر بود.
وی افزود: نامگذاری روزها، لزوم انتخاب شعار محوری، ضرورت تولید محتوا برای استفاده ائمه جمعه، تحليلگران و همچنین در بستر فضای مجازی، برگزاری تجمع سراسری در جمعه ۱۳ مهر به مانند روز قدس و جمعبندی برنامههای پیشنهادی و اطلاعرسانی به موقع برای گرامیداشت سالگرد طوفان الاقصی حائز اهمیت است.
انتهای پیام
source