شینگل

مشتریان تاکستان شهر در حال لذت بردن از شراب و منظره غروب آفتاب. (عکس از لورن مووری)

اگر بتوانم یک مکان را بر اساس نمای آن قضاوت کنم، آنگاه City Vineyard بهترین بار شراب جدید در منهتن خواهد بود.
به‌عنوان یک ساکن قدیمی در بخش غربی شهر، مرتباً از نبود غذاخوری در کنار آب ابراز تاسف کرده‌ام. من ظاهراً در یک جزیره زندگی می‌کنم، اما حتی نمی‌توانم تعداد دفعاتی را که در حین نوشیدن یک لیوان شراب، غروب خورشید را پشت رودخانه هادسون تماشا کرده‌ام، روی یک دست حساب کنم. تا این هفته
City Vineyard جدیدترین پروژه مایکل دورف، مدیرعامل و بنیانگذار شهر شراب سازی است. واقع در اسکله 26 هادسون پارک، که بین خیابان N. Moore و خیابان Hubert در Tribeca قرار دارد، روز سه شنبه در یک افتتاحیه نرم بار و رستوران شرکت کردم. در حالی که آشپزخانه در انتظار سرویس گاز است، کارکنان منوی محدودی از اقلام سرد مانند پنیر، غذای خوراکی، و سویچ را انتخاب کردند. با این حال، هر دو بار، عرشه طبقه بالا و پاسیو پایین، با خوشگذرانی های عصر تابستانی که از مناظر 270 درجه ای بی نظیر از منهتن پایین، برج آزادی، و نیوجرسی (که در غروب غروب شگفت انگیز به نظر می رسید، لذت می بردند، در حال حرکت بودند. باور نکنید، تا انتهای این پست به پایین بروید.)

نمای از پشت بام در شهر تاکستان. (عکس از لورن مووری)

شهر تاکستان مقصدی در تمام طول سال خواهد بود، با هدف، به گفته دورف، «این فرصت را برای مردم فراهم کند که احساس کنند از شهر فرار کرده‌اند، بدون اینکه منطقه ترایبکا را ترک کنند». این مکان در مجموع دارای 275 صندلی است که 75 نفر را در رستوران اصلی می‌پذیرد و 200 صندلی در فضای باز بین کافه روی پشت بام و تراس در سطح اسکله دارد. برگ‌های انگور فضای غذاخوری در فضای باز رستوران را زینت می‌دهند تا زیبایی یک باغ شراب را ببخشند.

شیرهای شراب در بار پشت بام. (عکس از لورن مووری)

در طول بازدیدم، روی عرشه بالایی نشستم، که در یک انتها یک میله بلند و در طرف دیگر یک قسمت نشیمن با میزهای دو و چهار بالا، برخی با چتر، قرار گرفت. من از بسیاری از پیشکش‌ها نمونه‌برداری کردم (زمانی که کاملاً کاربردی شوند، در مجموع 15 مورد خواهند داشت)، از جمله یک «شیر مهمان» که در آن رز جنی و فرانسوا ریخته می‌شود، همراه با شراب‌هایی که توسط تیم شراب‌سازی City Winery بر اساس مکان اصلی و مشابه خود در خیابان واریک در حالی که منو یک پرواز شراب را پیشنهاد می کند، که شامل یک Sauvignon Blanc از Lake County (CA)، یک Pinot Noir از Oregon، و یک Cabernet Sauvignon از Napa است، من متوجه شدم که دمای هوای بیرون خیلی خوب است که نمی توانم قرمزها را بچشم. تا زمانی که خورشید به قوس غروب خود برخورد کرد، سقف گرما را تابش می کرد، هرچند که منصفانه بگوییم، این هفته تمام منهتن مانند یک اجاق پیتزای زغال سنگ می جوشید. من هم مثل بقیه اطرافیانم، می‌خواستم لیوان را پشت لیوان چیزی خنک بکوبم. از میان رنگ‌های سفید، از نت‌های گریپ فروت آبدار و زیپ‌دار Sauvignon Blanc و طعم‌های گلابی و سیب ترد Chardonnay لذت بردم.

کایاکروهای رودخانه هادسون در زیر تاکستان شهر. (عکس از لورن مووری)

اما جدای از شراب های طراوت، اجرای واقعی حدود ساعت 7:45 بعد از ظهر شروع شد. زمانی که درخشش یک روز دیگر از افق بیرون آمد. نوچه‌های آسمانی از اسطوخودوس و فوشیا به آرامی در سراسر آسمان پخش شد، تا زمانی که به رنگ‌های الکتریکی قرمز شعله‌ای و نارنگی که برج‌های شیشه‌ای جرسی سیتی را آتش می‌زدند، عمیق شدند. لحظه ای بسیار جذاب اینستاگرامی که هر مشتری در بار که برای گرفتن عکس و پست به سمت ریل پرواز می کرد، از جمله من، از آن استفاده کرد.
در حالی که بعید است مادر طبیعت هر شب با یک نقاشی دیواری مشابه از مهمانان پذیرایی کند، فضای بیرونی و شراب ها به تنهایی ارزش دیدن را دارند. با این حال، من پیش‌بینی می‌کنم زمانی که منوی کامل در دسترس قرار گرفت، برگردم، و مخفیانه به نمایش زرق و برق دیگری امیدوار هستم.

نیوجرسی بلیز. (عکس از لورن مووری)

Lauren Mowery به عنوان یکی از علاقه مندان به شراب ویرایشگر سفر، من جهان را از دریچه نوشیدنی می بینم.">

* استانداردهای تحریریه چاپ
* چاپ مجدد و مجوزها

توسط jahankhabari