به گزارش خبرگزاری فارس، مجموعه مستند ۱۳ قسمتی «در برابر تاریکی» به کارگردانی اسماعیل ذبیح الله با محوریت داستان زندگی ورزشکاران مشهور خارجی است که حامی فلسطیناند و رویکرد ضد صهیونیستی این هفته شنبه تا جمعه ساعت ۱۷:۳۰ و همچنین تکرار آن روز بعد ساعت ۴ بامداد به روی آنتن افق سیما میرود.
مجموعه مستند «آمریکای لاتین» پیرامون روابط ایران و کشورهای مطقه آمریکای جنوبی از شنبه تا جمعه این هفته ساعت ۷ صبح به روی آنتن افق سیما میرود.
مجموعه مستند «نسیم حیات» به موضوع جنگ مردم سوریه با داعش، شنبه تا پنجشنبه ساعت ۱۸ و تکرار آن ۱۲ ظهر روز بعد به روی قاب افق سیما میرود.
مستند «رنج ترنج» شنبه تا جمعه ساعت ۲۳ از شبکه افق پخش میشود. این مجموعه مستند به روایت است که در ۱۳ قسمت ۲۶ دقیقهای و با محوریت زنان در سوریه و نقش اثرگذار آنها در مقاومت مردم این کشور ساخته شده، زنانی که هر یک تا پیش از آغاز جنگ در سوریه، به کاری اشتغال داشتند.
مستند مسابقه «فرمانده-۵» با روکردی جدید به قاب تلویزیون آمده است. در این مسابقه مستند، یک فرمانده نظامی با کمک دستیارانش مراحل مختلفی را برای رقابت شرکت کنندگان تعریف میکنند و پس از آموزشهای اولیه مسابقه آغاز میشود و فرمانده و دستیارانش بر عملکرد شرکتکنندگان نظارت میکنند.
علاقه مندان میتوانند این مستند مسابقه را از یکشنبه این هفته ساعت ۱۴ و تکرار آن روز بعد ساعت ۳ بامداد از قاب افق سیما به تماشا بنشینند.
مستند «جستجوی حقیقت در سرزمین مقدس» با موضوع اشغالگری صهیونیستها و مبارزات چندین دهه ساله فلسطینیها علیه این رژیم، یکشنبه ساعت ۱۵ و تکرار آن روز بعد ساعت ۱۰ صبح از شبکه افق پخش میشود.
«بی واسطه» عنوان مستند دیگری است که سری دوم آن پنجشنبه و جمعه ساعت ۱۶ از شبکه افق پخش میشود؛ این مجموعه با اجرای محمد دلاوری و تهیهکنندگی سیدعلی صدرینیا در هر قسمت به سراغ یک موضوع چالشی و دغدغهمند میرود. محمد دلاوری در این برنامه ماجراجوییهای جدیدی را در بازگشت به آنتن تلویزیون تجربه کرده است.
مستند «شیون یانکیها» به حمله آمریکا به عراق، سقوط رژیم بعث و صدام و ادامه حضور ارتش آمریکا و انگلیس در این کشور میپردازد. علاقهمندان میتوانند این مستند را پنجشنبه ساعت ۱۹ از قاب افق تماشا کنند.
مجموعه مستند «ستاره دار» از پنجشنبه ساعت ۱۵ و تکرار آن روز بعد ساعت ۲ بامداد به روی آنتن افق سیما میرود. این مجموعه مستند به جنبشهای دانشجویی از آغاز سال تاسیس دانشگاه تهران تا سال ۱۳۷۸ میپردازد.
پایان پیام/