وی با بیان اینکه وظیفه وزارت صمت حمایت از تولید و تجارت در کشور است، افزود: بخشی از این وظیفه در صورت فراهم شدن زیرساختها امکانپذیر است و ضرورت دارد امروز این زیرساختها را فراهم کنیم. باید پذیرفت در عرصه صنعت و تولید بیش از هر زمان دیگر به ایثار و فداکاری نیاز داریم.
وزیر صمت اظهار کرد: رشد ۱۳ درصدی در بخش معدن مطابق برنامه هفتم یکی از مطالبات مقام معظم رهبری بوده و امیدوارم این اتفاق بیفتد و چالشهای بخش معدن را از بین ببریم. از سوی دیگر تولیدکنندگان به فرموده مقام معظم رهبری رزمندگان جنگ اقتصادی هستند و قطعی برق و کمبود انرژی مشکلاتی را برای تولیدکنندگان و واحدهای صنعتی به بار آورده و باید تلاش کرد این مشکل برطرف شود؛ مثلاً میزان گازی که واحدهای صنعتی دریافت میکنند نصف سهمیه تعیین شده است اما مذاکراتی در حال انجام است تا این مشکل برطرف شود.
اتابک افزود: اگر میان تجارت و همکاریهای بانکی همسویی ارزی صورت گیرد قطعاً شرایط بهتر خواهد شد و در این عرصه لازم است بسیج وارد شود و به ما در حل این مشکل کمک کند. یکی از وظایف مهم بسیج در وزارت صمت گرهگشایی از چالشهای پیش رو مطابق برنامه هفتم توسعه است تا انشاءالله این برنامه پیشرفت خوبی داشته باشد.
وی در پایان با بیان اینکه از جامعه نخبگان بسیجی در بخش صنعت دعوت میکنم به دولت در زمینه اجرای سیاستهای مردمیسازی اقتصاد کمک کنند، تأکید کرد: بسیج میتواند در تدوین پیوستهای فرهنگی و عدالت نقش بسزایی داشته باشد و به دولت در راستای تحقق عدالت اقتصادی کمک کند.
در پایان این مراسم از تعدادی تولیدکنندگان موفق و صنعتگران برگزیده تقدیر به عمل آمد.
لازم به ذکر است در این اجلاسیه سردار فرحی، معاون امور صنعتی و تحقیقاتی وزارت دفاع و سردار کفیل، مسئول مرکز راهبردی و اندیشهورزی سازمان بسیج مستضعفین حضور داشتند.
یادآور میشود؛ پنلهای تخصصی پس از پایان مراسم افتتاحیه آغاز به کار میکنند و صنعتگران و تولیدکنندگان به هماندیشی با یکدیگر و گفتوگو با مسئولان مربوطه خواهند پرداخت.
انتهای پیام
source