روزنامه کیهان ضمن انتقاد به دولت به خاطر راهبردهایش در سیاست خارجی، نوشته: متوجه باشیم بخش عمدهای از فشار غرب به ایران، ناشی از هراس نسبت به اقتدار فزاینده ایران، و برای نجات رژیم مستاصل صهیونیست است. باید دائما برای تداوم ضربات راهبردی به رژیم صهیونیستی تدارک و اقدام کرد.
رویداد۲۴| آن دوره که برخی قطعنامه را کاغذپاره انگاشته و تحریمها را کوچ میشمردند انگار تمام شده است. شاهدش همین ناراحتی و نگرانی «کیهان» بابت قطعنامه جدید شورای حکام و تحریمهای جدید غربیها.
«کیهان» که دولت و راهبردش در سیاست خارجی را مقصر و عامل وضعیت موجود میداند و باور دارد که با واکنشهای تندتر و تقابل بیشتر میتواند وضعیت را به نفع خود تغییر داد؛ امروز با عنوان «به اقدامات خصمانه غرب پاداش دادید قطعنامه تحویل گرفتیم!» نوشته: «قطعنامه ضدایرانی شورای حکام آژانس بینالمللی انرژی اتمی در شرایطی تصویب شد که عقبنشینی دولت چهاردهم در برابر غرب، نهتنها مانعی بر سر رویکرد خصمانه آنان نشد که تروئیکای اروپایی و آمریکا را در شدت دادن فشارها گستاختر کرد.»
این روزنامه اصولگرا که این اوضاع را نتیجه گوش نکردن دولت به هشدارهای «کیهان» میداند، نوشته: «علاقه مفرط طیف تندرو مدعی اصلاحات به تحقیر و فشار از سوی اربابان غربی خود، یکی از همیشگیها در طی بیش از دو دهه چالش غرب و ایران بر سر برنامه صلحآمیز هستهای کشورمان بوده است. آنان در هر مرحلهای عمل غرب را درست و مقصر را در داخل کشور جستوجو میکردند. تعهد این طیف به غرب و اهداف آن و امیال آن را در کمتر افراد غربی در دل اروپا و آمریکا میشود دید. از عجایب این طیف همین بس که فرید زکریا غرب را در بدبینی ایران به مذاکره با آنان مقصر دانسته و طیف تندرو مدعی اصلاحات این بار نیز ایران را در زودتر عقبنشینی نکردن مقصر میدانند. در همین راستا سخنگوی دولت اصلاحات در توئیتی عجیب عنوان داشت: به نظر میرسد باز هم دیر اقدام به مصالحه کردیم. باید به این افراد گفت: «اگر دیده مجنون آمریکانشینی به غیر از خوبی غربی نبینی».
«کیهان» در مطلب دیگری به قلم محمد ایمانی نیز به همین موضوع پرداخته است. این عضو شورای سردبیری کیهان از نقد رویکرد دولت روحانی در سیاست خارجی شروع کرده و به تاکید پزشکیان به «مدارا» رسیده و بر اهمیت واکنش ایرا به قعطنامه اخیر تاکید کرده است. او نوشته: «برخی دولتهای اروپایی در نسبت با ایران، نخواسته و نتوانستهاند منافع خود را مستقل از آمریکا و رژیم صهیونیستی تعریف کنند، تا جایی که در جنگ اوکراین و جنگ غزه، منافع خود را پای مطامع زیادهخواهانه آمریکا و رژیم صهیونیستی قربانی کردند. آنها همانگونه که در برجام، خود را در حد پادوی سیاسی تنزل دادند، حالا هم سپر بلای رژیم جنایتکار صهیونیستی شدهاند؛ که اگر غیر از این بود، به جای بهانهتراشی علیه برنامه هستهای صلحآمیز و نظارت شده ایران، علیه تسلیحات اتمی و نسلکشی بیحد و مرز رژیم صهیونیستی اقدام فوری میکردند.»
وی در ادامه نیز آورده است: «باید از انفعال که موجب جلب و تصاعد تهدیدهاست، بیرون آمد. انفعال بود که برجام را چه در هنگام تنظیم و چه اجرا، از آورده برای ایران تهی کرد و از خسارت انباشت. وقتی طرف ایرانی حقوق پایمال شده خود را مطالبه نمیکند، مجال میسازد تا طرف وقیح اروپایی، به اجرای مکانیسم ماشه برجام (برگشت خودکار تحریمها) تهدید مینماید! هدف غرب از طراحی برجام، سوق دادن ایران قدرتمند به زندگی بدون اراده و رای مستقل، ذیل اراده غرب بود که یک قلم خسارت آن، به تعطیلی ساخت نیروگاه هستهای و فسیلی و ناترازی در تامین برق انجامید. بنابراین، نباید به آن چرخه باطل و باتلاقگونه برگشت. هنر در بسیجگری ملی برای فعالسازی توانمندیهاست و نه به تعبیر شهید سلیمانی، دو صدایی درست کردن و دشمن را دوست جا زدن.»
نویسنده «کیهان» با تاکید بر اینکه «فقط واکنش متناسب و متوازن به تهدیدات و حتی پیشدستی است که میتواند دشمن را سر عقل بیاورد» نوشته: «یقینا اگر مقاومت پیروز در منطقه نبود، برای نخستوزیر جلاد رژیم صهیونیستی (همانند هیتلر و موسولینی) حکم جلب جهانی صادر نمیشد. این، نشانه شکست راهبردی اسرائیل و غرب با وجود حداکثرسازی جنایت است. مهم است که متوجه باشیم بخش عمدهای از فشار غرب به ایران، ناشی از هراس نسبت به اقتدار فزاینده ایران، و برای نجات رژیم مستاصل صهیونیست است. تلاش غرب، همانگونه که نتانیاهو اخیرا عنوان کرد، برای از هم گسیختن راهبرد جبهه مقاومت درباره «وحدت میدانها» است. متقابلا باید دائما برای تداوم ضربات راهبردی به رژیم صهیونیستی تدارک و اقدام کرد و مشخصا، مجازات اسرائیل به خاطر شرارت ماه گذشته را با قاطعیت به انجام رساند.»
source