حضور فعال جهاددانشگاهی در نمایشگاه «دستاوردهای پژوهش فناوری و فن‌بازار»

به گزارش خبرنگار ایکنا، بیست و پنجمین نمایشگاه «دستاوردهای پژوهش فناوری و فن‌بازار» از 23 آذر در نمایشگاه بین المللی تهران آغاز به کار کرده و تا فردا، دوشنبه 26 آذر، ادامه دارد.

جهاددانشگاهی به عنوان یکی از شرکت‌کنندگان در این نمایشگاه آخرین دستاوردهای خود را در دو سالن 5 و 27 به معرض نمایش عموم گذاشته است. در سالن 5 معاونت‌های پژوهشی و فناوری جهاددانشگاهی اعم از «فنی و مهندسی»، «کشاوزی و منابع طبیعی»، «پزشکی» و «علوم انسانی و هنر« حضور دارند.

محمود یوسفی‌سادات، مسئول غرفه معاونت‌های پژوهشی و فناوری در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا، درباره حضور پرشور جهاددانشگاهی در بیست و پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش فناوری و فن‌بازار گفت: جهاددانشگاهی به واسطه تکلیفی که برعهده دارد در نمایشگاه امسال آخرین دستاوردهای خود را در حوزه فناوری و پژوهش رونمایی کرده و در قالب چهار دفتر تخصصی که محور انتخاب طرح‌های شاخص، دفاتر تخصصی هستند حضور پیدا کرده است. این دفاتر تخصصی به چهار حوزه فنی و مهندسی، پزشکی، علوم انسانی و هنر و کشاورزی و منابع طبیعی تقسیم‌بندی می‌شوند.

وی اظهار کرد: طرح‌های شاخص توسط دفاتر تخصصی انتخاب شدند که تقریباً ۱۸ طرح شاخص به این نمایشگاه آورده شد و این طرح‌ها توسط دفاتر انتخاب شدند.

حضور فعال جهاددانشگاهی در نمایشگاه «دستاوردهای پژوهش فناوری و فن‌بازار»

بذر هیبرید سبزی و صیفی، بانک میکرو ارگانیسم‌ها، مواد ویژه فلزی، فرمولاسیون و تولید آفت‌کش‌های گیاهی برای کنترل آفات گلخانه‌ای سبزی و صیفی از دستاوردهای پژوهشی و فناوری جهاددانشگاهی هستند که در غرفه ۱۰ سالن ۵ نمایشگاه در معرض دید مراجعه‌کنندگان گذاشته‌ شده‌اند.

غرفه سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان جهاددانشگاهی از دیگر بخش‌های جهاددانشگاهی است که در سالن ۲۷ مستقر شده و بخش قابل توجهی از این سالن را به خود اختصاص داده است. 

مرکز اطلاعات علمی جهاددانشگاهی، صندوق پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی، صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان ایران جهاددانشگاهی، سازمان جهاددانشگاهی علم و صنعت، سازمان جهاددانشگاهی دانشگاه تهران، پارک علم و فناوری البرز، سازمان جهاددانشگاهی خواجه نصیرالدین طوسی، مرکز رشد فناوری اطلاعات و رویش، مرکز نوآوری جهاددانشگاهی، مرکز رشد واحدهای فناور هنرهای قرآنی جهاددانشگاهی، مراکز نوآوری جهاددانشگاهی، جهاددانشگاهی واحد تربیت مدرس، مراکز رشد گیاهان جهاددانشگاهی، پژوهشکده صنایع شیمیایی، جهاددانشگاهی سمنان، جهاددانشگاهی واحد صنعتی امیرکبیر، پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی، پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد سلامت از بخش‌های این غرفه محسوب می‌شوند.

سمیه قربانی، مدیر پارک‌ها، مراکز رشد و فناوری جهاددانشگاهی در گفت‌وگو با ایکنا، درباره غرفه سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان جهاددانشگاهی گفت: در جهاددانشگاهی سه پارک علم و فناوری، ۲۴ مرکز رشد و ۴۱ مرکز نوآوری وجود دارند که اغلب اینها حضور پررنگ و فعالی در این نمایشگاه دارند. در هر یک از این ساختارها که تلاش شده توزیع تقریباً متوازن و عادلانه‌ای وجود داشته باشد و تعداد بسیار زیادی شرکت‌های دانش‌بنیان، هسته‌ها و واحد‌های فناور مستقر هستند و ساختارهای فناور و نوآوری جهاددانشگاهی به این شرکت‌ها خدمات و حمایت ارائه‌ می‌دهند. 

وی افزود: یکی از خدماتی که به شرکت‌ها ارائه‌ داده می‌شود، تجاری‌سازی شرکت‌هاست و لذا جاهایی مانند نمایشگاه‌ها فرصت مناسبی برای عرضه فناوری، تلاش در جهت تجاری‌سازی فناوری، ارتباط با سرمایه‌گذاران و صنایع مرتبط هستند.

حضور فعال جهاددانشگاهی در نمایشگاه «دستاوردهای پژوهش فناوری و فن‌بازار»

مدیر پارک‌ها و مراکز رشد جهاددانشگاهی تأکید کرد: در این نمایشگاه ۹۶ شرکت دانش‌بنیان و واحد فناور جهاددانشگاهی از سراسر کشور حضور دارند و به صورت دائم جلسات متعدد جذب سرمایه‌گذار، جلسات مشاوره و ارتباط با فناوری‌های مکمل و تأمین مالی برگزار می‌شود.

در پایان یادآور می‌شود، پارک‌های علم و فناوری حوزه‌های سلامت، فنی و مهندسی، فناوری‌های نرم و کشاورزی را شامل می‌شود.

گزارش تصویری بیست و پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار را اینجا ببینید.

انتهای پیام

source

توسط jahankhabari.ir