به گزارش ایکنا، به نقل از پایگاه اطلاعرسانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، علی محمد نائینی، رئیس ستاد بزرگداشت حماسه 9 دی در دومین جلسه این ستاد که در دفتر مرکزی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد، ضمن تشریح درسها و پیامهای اصلی و ماندگار حماسه مردمی 9 دی در سال 88 گفت: برنامههای بزرگداشت این حماسه در دو بخش تبیینی و میدانی به منظور واکاوی و بررسی درسها و پیامهای مهم آن برای مقابله با فتنههای جدید و ممانعت از تحربف این رویداد برگزار میشود.
وی گفت: شعار محوری امسال «حماسه 9 دی، واکاوی فتنههای جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی» است.
نائینی توضیح داد: رویکرد برنامههای بزرگداشت حماسه 9 دی تبیین است و شعار محوری این مناسبت نیز با همین رویکرد نامگذاری شده است.
وی با تأکید بر ضرورت تبیین عناصر درونی شکلدهنده حماسه 9 دی گفت: برنامههای این مناسبت از روز جمعه هفتم تا چهاردهم دیماه به مدت یک هفته در دو بخش تبیینی و میدانی برگزار میشود.
رئیس ستاد بزرگداشت حماسه 9 دی با اشاره به درسها و عبرتهای حماسه 9 دی و فتنه 88 و ضرورت برقراری ارتباط میان بزرگداشت این مناسبت با وقایع روز گفت: برنامههای تبیینی در قالب نشستهای بصیرتی و جلسات گفتوگومحور، با حضور اقشار مختلف به ویژه دانشگاهیان و جوانان در استانهای مختلف کشور از هفتم دی ماه آغاز می شود.
وی اضافه کرد: یک برنامه میدانی عمومی نیز همزمان با سالروز حماسه 9 دی برگزار می شود که یادآور خروش انقلابی مردم در این روز بوده و با جلوه های حماسی و حضور و تجمع مردمی همراه خواهد بود. برنامه ویژه روز نهم دی در سراسر کشور در همه استانها و شهرستانها برگزار میشود.
نائینی با اشاره به پیوستگی هفته بصیرت با هفته مقاومت، گفت: هفته مقاومت همزمان با 13 دی ماه سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی آغاز میشود و در سراسر کشور برنامههای متنوعی برای این ایام پیشبینی شده و پس از برگزاری این برنامههای جامع تبیینی و گفتوگومحور، به استقبال دهه فجر انقلاب اسلامی و پاسداشت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی خواهیم رفت.
این مقام مسئول یادآور شد: بزرگداشت حماسه 9 دی فرصتی برای روشنگری و مقابله با تحریف و روایتهای نادرست و تقلیل این حماسه بزرگ است.
نائیئی در ادامه سخنانش با اشاره به پیام اصلی و درسها و عبرت های حماسه 9 دی و فتنه 88 گفت: حماسه 9 دی، عرصه حضور همه قشرها و گروههای مختلف مردم برای دفاع از کشور و نظام و ولایت بود.
وی با اشاره به بخشهایی از فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) گفت: اگر مغز یک ملت تصرف شود، سرزمین آن کشور به راحتی تقدیم دشمن خواهد شد و ما این واقعیت را امروز در کشور سوریه و برخی کشورهای منطقه شاهد هستیم.
نائینی تأاکید کرد: ما همواره در محیط جنگ و فتنه به سر میبریم و با یک جنگ شناختی و ترکیبی پیچیده مواجهیم و میدان جنگ شناختی افکار عمومی است که در آن، اذهان و مغزها هدف قرار میگیرد. فتنه 88 و حماسه 9 دی برای ما عبرتها و آموزههایی داشت و در حالی از آن عبور کردیم که همواره با حوادث و فتنههای جدیدی روبرو هستیم.
رئیس ستاد بزرگداشت حماسه 9 دی اضافه کرد: آمریکا و رژیم صهیونیستی به طور دائم در حال توطئه برای تضعیف کشور و نظام ما هستند و تا زمانی که ما پای آرمان و اهداف خود ایستادهایم، دشمن هم دست از فتنه انگیزی و دشمنی بر نمیدارد و برای طراحی توطئههای جدید با بهانههای تازه و متفاوت، برنامهریزی میکند. به همین دلیل است که بر واکاوی فتنههای گذشته برای روشنگری و آمادگی مقابله با فتنههای جدید تأکید داریم و بزرگداشت حماسه 9 دی به همین دلیل از اهمیت زیادی برخوردار است و بررسی ابعاد و پیام آن ضروری است.
وی گفت: در این خصوص نگاه ما باید نگاه فراملی باشد و الگوهای فروپاشی و تضعیف سایر کشورها و ملتها را برای جوانان تبیین کنیم و عزم ملی، خودباوری و هویت ملی را در جوانان و اقشار مختلف جامعه تقویت نمائیم.
نائینی با اشاره به اینکه دشمن در محاسبات و درک قدرت ملت ایران و جبهه مقاومت دچار مشکل است، گفت: وعده صادق 1 و 2 نشان داد که نظام جمهوری اسلامی دارای اراده قوی و اهل اقدام و عمل است.
وی با بیان اینکه با جنایت، هیچ پیروزی و دستاوردی حاصل نمیشود، گفت: رژیم صهیونیستی پیروز جنگ غزه و جبهه مقاومت و سوریه نیست و دچار توهم و خطای محاسباتی است و در دادگاههای بین المللی نیز محکوم شده و به هیچ یک از اهداف خود در جنگ با جبهه مقاومت نرسیده است.
رئیس ستاد بزرگداشت حماسه 9 دی تأکید کرد: قدرت اصلی و سرمایه ارزشمند نظام جمهوری اسلامی مردم هستند و ملت ایران همیشه محاسبات دشمن را به هم ریخته اند و لازم است این روحیه و عزم ملی و خودباوری به خصوص در نسلهای جوان تقویت شود.
در ادامه جلسه هریک از اعضا، نظرات و پیشنهادات خود را بیان کرده و برنامههای دستگاه متنوع خود را به مناسبت حماسه 9 دی و هفته بصیرت و میثاق امت با ولایت تشریح کردند.
انتهای پیام
source