رزمایش اقتدار پیامبر اعظم(ص) ۱۹ نیروی دریایی سپاه در حال برگزاری است. این رزمایش در آب‌های خلیج فارس و استان‌های بوشهر و خوزستان انجام می‌شود. سردار دریادار علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه، در این باره گفت که این رزمایش در مناطق شمالی و میانی خلیج فارس و در سه منطقه نیروی دریایی سپاه در حال اجرا است.

وی افزود که این رزمایش پیام صلح و دوستی برای کشورهای همسایه دارد و تأکید کرد که ایران قادر است امنیت منطقه حساس خلیج فارس را همراه با کشورهای همسایه تأمین کند و در برابر هرگونه تهدیدی ایستادگی کند. همچنین، این رزمایش پیامی برای کشورهای فرامنطقه‌ای است تا بدانند حضورشان در این منطقه باعث اختلال در امنیت می‌شود و نمی‌توانند امنیت پایدار در این منطقه ایجاد کنند.

فرمانده نیروی دریایی سپاه همچنین اشاره کرد که یکی از اهداف این رزمایش، برقراری امنیت آبراه‌های بین‌المللی، از جمله امنیت کشتیرانی و اقتصادی منطقه است. وی اعلام کرد که در این رزمایش از تکنولوژی‌های جدیدی رونمایی می‌شود، از جمله شناورهایی با سرعت ۷۵ و ۹۰ نات که قابلیت شلیک موشک دارند و همچنین مین‌های پرتاب‌شونده.

دریادار تنگسیری در پایان تأکید کرد که کشورهای متخاصم و دشمنان ایران باید بدانند که ایران با اقتدار و شجاعت در برابر زورگویی‌های آنان خواهد ایستاد و نقشه‌های شوم آنان را خنثی خواهد کرد.

توسط jahankhabari.ir