بر اساس گزارش منتشر شده از مجمع تشخیص مصلحت نظام، محسن دهنوی در مورد روند بررسی لوایح پالرمو و CFT در کمیسیون مشترک مجمع اعلام کرد که این کمیسیون با حضور ۱۵ نفر از اعضای سه کمیسیون اصلی مجمع (کمیسیون سیاسی، امنیتی و دفاعی، کمیسیون اقتصادی، بازرگانی و اداری، و کمیسیون حقوق و قضایی) که از اعضای مجمع تشخیص هستند، به ریاست آیتالله آملی لاریجانی و با حضور دبیر مجمع تشخیص، دبیر شورای عالی امنیت ملی، رئیس بانک مرکزی، معاون وزیر اقتصاد و نمایندگان مجلس شورای اسلامی، کار خود را آغاز کرده است.
دهنوی در مورد پیشینه و دلایل بررسی این موضوعات در مجمع تشخیص مصلحت نظام توضیح داد که رئیسجمهور در نامهای از مقام معظم رهبری درخواست کرده است که این دو لایحه مجدداً در دستور کار مجمع قرار گیرد. وی افزود که این دو لایحه پیشتر در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده بود، اما با ایرادات شورای نگهبان و هیئت عالی نظارت مواجه شد. با این حال، مجلس شورای اسلامی بر نظر خود اصرار داشت و به همین دلیل موضوع برای تعیین تکلیف به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارجاع داده شد.
دهنوی ادامه داد که پس از موافقت مقام معظم رهبری با بررسی مجدد این موضوع، مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی لوایح را به کمیسیون مشترک ارجاع داد و اولین جلسه این کمیسیون مشترک امروز برگزار شد. به این ترتیب، بررسی بند به بند لوایح CFT و پالرمو از صبح امروز به طور رسمی آغاز شده است.
وی همچنین اشاره کرد که بررسی لایحه پالرمو از امروز در دستور کار قرار گرفته و پس از اتمام آن، بررسی لایحه CFT آغاز خواهد شد. در نهایت، نتیجه بررسی کمیسیون مشترک برای اعلام نظر نهایی در صحن مجمع تشخیص مصلحت نظام مطرح خواهد شد.
دهنوی در مورد فرایند رأیگیری و اعلام نظر نهایی اعضا نیز گفت: از آنجا که این موضوع با منافع ملی گره خورده است، نیاز به بررسی دقیق و کارشناسی دارد. به همین دلیل، اعضای کمیسیون مشترک بر این باورند که همه ابعاد مسئله باید با دقت کامل و به صورت کارشناسی مورد بررسی قرار گیرد.