دریادار علیرضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در حاشیه برگزاری چهاردهمین جشنواره مالک اشتر سپاه، در جمع خبرنگاران اعلام کرد که چهار فروند کشتی متعلق به نیروی دریایی سپاه و ارتش برای بازدید از نیروی دریایی امارات عازم این کشور خواهند شد.
وی با اشاره به اینکه این بازدید برای نخستین بار انجام میشود، تأکید کرد که کشورهای منطقه قادرند امنیت منطقه را بدون نیاز به حضور نیروهای خارجی تأمین کنند.
در ادامه، فرمانده نیروی دریایی سپاه به برگزاری رزمایشهای مشترک با کشورهای همسایه اشاره کرد و گفت: همکاریهای نظامی با کشورهایی مانند عراق در دستور کار قرار دارد. به عنوان نمونه، همکاریهای مؤثری با نیروی دریایی عمان در این زمینه صورت گرفته و رزمایشهای مشترکی نیز با این کشور انجام شده است.
تنگسیری همچنین با تأکید بر اهمیت امنیت کشتیرانی در منطقه تنگه هرمز، اظهار داشت: نیروی دریایی سپاه سالهاست که امنیت این منطقه حیاتی را تضمین کرده و اقدامات قابل توجهی در این زمینه انجام داده است.
وی در پایان به رونمایی از ناو پهپادبر اشاره کرد و افزود: نیروی دریایی سپاه دارای ناوها و شناورهایی است که قابلیت حمل بالگرد و پهپاد را دارند. به زودی و با عنایت خداوند، ناو پهپادبر چندمنظوره به ناوگان نیروی دریایی سپاه اضافه خواهد شد.