در جلسه علنی عصر سه‌شنبه ۷ اسفند، حجت‌الاسلام حمید رسایی در تذکر شفاهی بخاطر مسایل اقتصادی و بودجه بیان کرد: “آقای قالیباف، شما همراه نمایندگان برای بررسی مسائل بودجه و اقتصادی در مجلس هستید، اما در جلسات سران تغییراتی را اعمال می‌کنید که رئیس جمهور در جلسه غيرتوانه مجلس گفته که اشاره به شما داشته است.”

همچنین افزود: “آقای رئیس قوه قضائیه، رئیس جمهور دست کار آقایان سران قوا را به صورتی انتقادی توصیف کرده است، مثلاً وضعیت دلار ۹۲ هزار تومانی را به نتیجه جلسات سران قوا وصل کرده است. رئیس جمهور این انتقادات را در جلسه عمومی نیز بیان کرده، اما کسی معترض نشده است.”

محمدباقر قالیباف در پاسخ به این تذکرات گفت: “جلسه سران به شرایط خاص خود اعمال می‌شود و شامل تنها سه نفر و هر شنبه تشکیل می‌شود. اگر تصمیمات این جلسه با قانون مغایرت داشته باشد، حداکثر یک سال می‌تواند اجرا شود و در غیر این صورت باید در قالب پیشنهادهای مجلس تائید شود.”

وی ادامه داد: “شورای عالی اقتصادی نیز جلسات خود را برگزار می‌کند که اعضایی از سه قوه، وزرا و رؤسای کمیسیون‌های مجلس نیز در آن شرکت دارند. بنده و نماینده مرکز پژوهشی نیز عضو این شورا هستیم. این جلسات با جلسات سران قوا متفاوت هستند و عملکرد متفاوتی دارند.”

قالیباف تصریح کرد: “در جلسه شورای عالی اقتصادی، رئیس بانک مرکزی به مدت ۱۰ روز برای ارائه راهکارهایی برای حل مسائل اقتصادی درخواست شد، اما تاکنون بیش از ۲۰ روز گذشته است. در هفته گذشته، رئیس‌جمهور را از طولانی شدن این مهلت مطلع کرده و درخواست برگزاری جلسه مربوط به ارز تا پایان هفته را دادم.”

توسط jahankhabari.ir