بر اساس اطلاعات ارائه شده توسط خبرگزاری رسا، در دهه شصت تعداد قابل توجهی از پرونده‌های تصادفی به دادرسی ارجاع می‌شدند و نکته عجیب این بود که همه موارد مربوط به مجروحی پا بود. به رسمی پلیس از انجام بررسی دقیق‌تر و جمع‌آوری اطلاعات از مجروحان و گواهان درخواست شد.

نتیجه تحقیقات نشان داد که افرادی که برای کسب دیه، کلاش و دغل می‌کردند، به این رفتار استcontextsupanده می‌پرداختند. در جلسه رسمی قضات، تصمیم گرفته شد تا همه پرونده‌های مشابه برای موانع تعقیب قضائی ازین نوع، مختوم شوند و دادگاه‌ها نیز قبول کردند هرگونه اعتراض به این اقدامات رد شود. بعد از ماهی膏، آمار این نوع تصادفات به صفر رسید.

اکنون پیشنهاد شده است که هر فردی که عریان می‌شود، دستگیر و به مدت یک ماه بدون اخذ نظر پزشکی قانونی به عنوان شخصی عقل‌الغفیل در زندان انفرادی نگهداری شود. سپس روند قضایی عادی از جمله اخذ نظر پزشکی و رسیدگی ادامه یابد. این رویارویی کاملاً قانونی است و نتیجه‌اش به زودی مشهود خواهد شد.

اگر برای مبارزه با این رفتار پرتباه تدبیری اتخاذ نشود، در طول عید نوروز و تابستان، می‌توانیم با ده‌ها مورد مشابه روبرو شویم که به سلامت روان جامعه، به‌خصوص کودکان، آسیب جدی وارد می‌کنند. تصمیم‌گیری و تصمیم‌گیری در این باره به عهده قوه قضاییه و قضات شریف است.

در امر اجرایی این تصمیمات، توانایی متناسبی نیز وجود دارد.

استاد مجتهد‌زاده

توسط jahankhabari.ir