ایلنا: محمدجواد آذری جهرمی، وزیر اسبق ارتباطات، در پاسخ به این سؤال که در ایام انتخابات وعده رفع فیلتر اپلیکیشن‌های محبوب را داده بود اما تا کنون فقط واتساپ رفع فیلتر شده، چرا این وعده به اجرا نرسیده و در این مدت ساکت بوده‌است، اظهار داشت: “اگر ایراد شما و مردم به سکوت بنده است، به این دلیل است که اگر در این شرایط حرف بزنم، آقایانی که باید فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی را باز کنند احساس دو قطبی می‌کنند و اجازه به‌کارگیری سیاست‌های رفع فیلتر را نمی‌دهند. سکوت من برای مبتغاه این است که فضای مجازی باز شود.”

وی به ادامه اظهار نظر خود گفت: “در این شرایط باید بر تشریف‌آوری و یکپارچگی تمرکز کرد تا مسئله‌ای نمایان نشود و سیاست‌های رفع فیلتر به‌روز رسانی شوند.”

آذری جهرمی همچنین مhäاذکر کرد: “دولت اعلام کرده که برنامه‌ای سه‌گامی برای رفع فیلتر اجرا می‌نماید و گام اول این برنامه، رفع فیلتر واتساپ و گوگل پلی، به انجام رسیده است.”

او همچنین اضافه کرد: “مبنی بر این که من هیچ ارتباطی با بدنه دولت ندارم و مانند سایر مردم اخبار را از طریق رسانه‌ها می‌دنبالم. به نظر می‌رسد که آقای رئیس‌جمهور دستور داده‌اند تا قبل از عید، گام‌های دوم و سوم برنامه رفع فیلتر، مزبور شده، اجرایی شوند که به معنای رفع فیلتر یوتیوب و تلگرام است.”

توسط jahankhabari.ir