به گزارش قلم‌نیوز و ایسنا، فاطمه مهاجرانی در صبح روز جمعه در نشست خبری خود که در وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد، با تبریک ماه رمضان و اشاره به استیضاح وزیر اقتصاد، اظهارتی داشت. او گفت: برای هر دولتی حفظ افراد کابینه مهم است، اما پارلمان حق استیضاح را دارد و هیچ‌کس با این حق هیچ‌گونه مشکلی ندارد. هرچند استیضاح اثر خود را بر بعضی شاخص‌ها نشان داد، امیدوارم تصمیم‌گیری پارلمان به ثبات اقتصادی کمک کند.

مهاجرانی ادامه داد که حفظ وفاق راهبرد حکومت است. او بیان کرد: وفاداری وفاقی در دولت به‌جای همه‌جانبه رعایت می‌شود. استیضاح یا استعفای یک فرد ما را از نقش به‌هم‌کاری برای حل مشکلات مردم خارج نمی‌کند.

او همچنین به دریافت جایزه اسکار برای پویانمایی «سایه سرو» تبریک گفت و آن را دستاوردی برای کانون پرورش فکری و جامعه هنری کشور دانست. مهاجرانی همچنین از برخورداری‌های دولت برای طیف وسیعی از اشخاص، از جمله یارانه برای تامین برق و گاز صنایع، گفت. برای این هدف، کارگروهی از وزارت‌های نیرو، نفت، صمت و سازمان برنامه و بودجه تشکیل شده‌است.

مهاجرانی بر این نکته تأکید کرد که ضمن کاهش یارانه نقدی برای خانوارهای دهک‌های ۸ تا ۱۰ بر مبنای قانون بودجه، یارانه به افراد نیازمند تقدیم خواهد شد. این قانون در حال تهیه آیین‌نامه است و به امید اجرای به سرعت آن.

در مورد توزیع محصولات مورد نیاز مردم در آستانه نوروز، او از فعالیت نمایشگاه‌های بهاره از نیمه‌IASFND و تخفیف‌های تا ۳۰ درصد صحبت کرد. کالابرگ نیز در دو نوبت عرضه خواهد شد.

مهاجرانی اعلام کرد که سیاست خارجی ایران بر پایه ارتباطات متوازن با کشورهای مختلف است. او برای سفر وزیر ارتباطات به صربستان و همکاری‌های آینده با کشورهای اروپایی تأکید کرد. او اغزاهیم کرد که استفاده حداکثری از ظرفیت‌های اروپایی یکی از راهبردهای دولت است.

در مورد مذاکرات بین کشور، مهاجرانی گفت: عبارت دقیق این است که دولت ایران “تحت فشار حداکثری مذاکره نمی‌کند”. مذاکرات وارده بر اراده طرفین است و فشار حداکثری به مذاکرات خاتمه می‌دهد.

او همچنین از تأکید بر نظارت بر قیمت‌بندی محصولات، محیط‌سازی در حوزه آب و انرژی، حمایت از آموزش به زبان مادری و برنامه‌های دیگر دولت در زمینه‌های مختلف صحبت کرد.

مهاجرانی از اهمیت حفظ امنیت را نیز برجسته کرد و تأکید کرد که امنیت باید در جامعه‌نامه‌ها ریشه‌یاب شود و نه به‌عنوان مواد قابل اتکا به اشخاص خاص. این امر می‌تواند برای رعایت نظم و امنیت در کشور مؤثر باشد.

توسط jahankhabari.ir