کیهان در گزارشی با عنوان «سخنان ناامیدکننده در جلسه استیضاح با شعارهای امیدبخش» مینویسد:
جلسه استیضاح وزیر اقتصاد و دارایی، عبدالناصر همتی، در روز گذشته، ماجراجویی عجیب و غریبه از بحثها و تحلیلها را به نمایش گذاشت. در این دوره، نتهای مختلفی از ضبط امید و آفرینی برای آینده را میشنیدیم. وزیر اقتصاد و رئیسجمهور، در بیان چالشها و مشکلات موجود در اقتصاد کشور، به کمبودها و ناترازیها مراجعه کردند و تلاشهای انجام شده برای رفع این مسائل را توضیح دادند. از سوی دیگر، برخی نمایندگان به گونهای فضای کشور را تاریک و ب addTargetکار به نظر میآوردند که نوای استسلام و خستگی را در جو برقرار میکردند.
در واقع، جلسه استیضاح وزیر اقتصاد امروز، همانند اجرای یک تار ناامیدی در کمان عرصه اقتصادی بود. در حالی که معلوماتی که تاکنون ارائه شده است، بیانگر آسیبهای عمیق و جدی بودهاند، باز هم آنها که مدعی مقاومت و اعتماد به نفس هستند، با سخنان خود این احساس را در بین مردم میگستراند. آقای همتی، در تحلیلهای خود، ریشه مشکلات فعلی کشور را به تحریمها و ناترازیهای موجود نسبت داد. او، اعلام کرد که با برداشته شدن تحریمها، مشکلات معیشتی مردم حل میشود، محک این استراتژی مذاکره است که برخی بخشها از نظام آن را مورد بهرهبرداری قرار میدهند. واقعیت این است که سیاست نظام همیشه رفع تحریمها بوده و بخشهای حاکمیتی بر ماندن در لیست تحریمها اقدام نمیکنند. این مذاکرات هرگز متوقف نشدهاند و در دولت شهید رئیسی هم ادامه داشتهاند. با این حال، مذاکره همراه با استسلام نیست و همیشه از این پدیده متمایز میباشد.
رئیسجمهور هم بهجای دفاع از وزیر اقتصاد و توصیف عملکرد ششماهه او، به بیان بدهیهای دولت به گندمکاران، ناترازی در بخشهای مختلف از آب، برق و گاز، عدم بازگشت سرمایه ایران از عراق و قطر و کمبود اعتبارات در بخش بهداشت و درمان، درخواست بازنشستگان و مشکلات دیگر پرداخت. در میان این تمام، امیدآفرینی و پرهیز از ناامید کردن مردم به گونهای بیان شد که حتی الکت سیگنال ناامیدی به جامعه ارسال کرد.